מישהו יודע איזה פרק של העונה השניה שודר כבר בארה"ב?
T TheCharm New member 30/12/04 #6 מאיפה לך? אף אחד לא אמר שהיא תשודר ביס מיד בתום העונה השנייה. אני מאמין שהעונה בארה"ב לא תיגמר אפילו עד אז, ויש גם את מלאכת התירגום כמובן. בטוח תהיה הפסקה.
מאיפה לך? אף אחד לא אמר שהיא תשודר ביס מיד בתום העונה השנייה. אני מאמין שהעונה בארה"ב לא תיגמר אפילו עד אז, ויש גם את מלאכת התירגום כמובן. בטוח תהיה הפסקה.
I IDOffryn New member 30/12/04 #7 כתוב בפנאי פלוס שהעונה ה2 תשודר בהמשך השנה וגם קרו מקרים בעבר שעונות התחילו בארץ בזמן שבחול הן עמדו בפני סיום (ג'ואן מארקדיה, המירוץ לאתמול)
כתוב בפנאי פלוס שהעונה ה2 תשודר בהמשך השנה וגם קרו מקרים בעבר שעונות התחילו בארץ בזמן שבחול הן עמדו בפני סיום (ג'ואן מארקדיה, המירוץ לאתמול)
T TheCharm New member 30/12/04 #9 טוב,נראה ולא הייתי סומך על פנאי פלוס, העיתון שהקדים את חזרת "הרקיע השביעי" בחצי שנה, גילה את הריונה של הולי מרי קומבס עוד הרבה לפני שפינלי היה בתיכנון, ועוד ועוד...
טוב,נראה ולא הייתי סומך על פנאי פלוס, העיתון שהקדים את חזרת "הרקיע השביעי" בחצי שנה, גילה את הריונה של הולי מרי קומבס עוד הרבה לפני שפינלי היה בתיכנון, ועוד ועוד...
ד דרוסילה1 New member 30/12/04 #8 נצל"ש ראיתי היום מגזינים אחד עם תמונה של מישה שאני לא יודעת איך קוראים לו, ואחד עם תמונה של רייצ'ל (על השער הכוונה) שקרו לו Z!nk
נצל"ש ראיתי היום מגזינים אחד עם תמונה של מישה שאני לא יודעת איך קוראים לו, ואחד עם תמונה של רייצ'ל (על השער הכוונה) שקרו לו Z!nk
T T a l14 New member 30/12/04 #10 אני יודעת למה את מתכוונת (נראה לי.) אם אני לא טועה פורסמו שם כמה תמונות שוות ברמות של רייצ'ל, נכון? הנה אחת...מהסדרה של התמונות...
אני יודעת למה את מתכוונת (נראה לי.) אם אני לא טועה פורסמו שם כמה תמונות שוות ברמות של רייצ'ל, נכון? הנה אחת...מהסדרה של התמונות...
ד דרוסילה1 New member 31/12/04 #13 אכן פורסמו כמה תמונות שוות של רייצ' אבל אני לא חושבת שזו ששמת פה היא אחת מהן.
A Angelus New member 31/12/04 #14 חח איזה חמודה ../images/Emo13.gif גם אני לא הבנתי מה זה פעם.. אני עדיין לא מבין חצי מהמונחים פה אז את לא לבד.
חח איזה חמודה ../images/Emo13.gif גם אני לא הבנתי מה זה פעם.. אני עדיין לא מבין חצי מהמונחים פה אז את לא לבד.