מישהו יודע איזה תיקים נמצאים כעת באנליזה?

מצב
הנושא נעול.

הגשתי במאי 18 וכרגע בשלב 4 מתי לדעתכם יעבור לאנליזה?
תודה

ד קובי

New member
רק לידיעה שלבים 3 עד 5 הם שלבי אנליזה

תודה
שלבים 3 עד 5 בהם יש התייעצויות עם גורמים חיצוניים ולאחר מכן אימות המסמכים זהו בדיוק תהליך האנליזה, השלבים יכולים גם לחזור אחורה אם צריך, לאחר שיקבלו את כל המסמכים יכינו חוות דעת לשרת המשפטים והמערכת תציב אותך בשלב מספר 6 שזהו שלב המתנה לחתימת שרת המשפטים.

בהצלחה

תודה קובי.

שלבים 3 עד 5 בהם יש התייעצויות עם גורמים חיצוניים ולאחר מכן אימות המסמכים זהו בדיוק תהליך האנליזה, השלבים יכולים גם לחזור אחורה אם צריך, לאחר שיקבלו את כל המסמכים יכינו חוות דעת לשרת המשפטים והמערכת תציב אותך בשלב מספר 6 שזהו שלב המתנה לחתימת שרת המשפטים.

בהצלחה
תודה קובי.
אפשר לדעת מתי הגשת ?

מעודד מה שאתה אומר.

בבקשה אפשר לדעת כאן בפנים
התיק שלי הוגש לממשלה בחודש מרץ 2018 (03/18)
כרגע התיק ממתין לחתימה של שרת המשפטים / מוסמך מטעמה
מעודד מה שאתה אומר.
חודשיים הפרש בינינו וגם שתי שלבים. אתה זוכר את התקדמות השלבים אצלך, בכלל כמה זמן בערך מעבר משלב לשלב ?
אני נכנסתי פעם ראשונה לאתר רק לפני כמה ימים אז לא יודעת, התאכזבתי חשבתי שאחרי 14 חודשים אהיה בשלב מתקדם יותר...

ד קובי

New member
נול צריך להבין משהו בשלבים 3 עד 5

מעודד מה שאתה אומר.
חודשיים הפרש בינינו וגם שתי שלבים. אתה זוכר את התקדמות השלבים אצלך, בכלל כמה זמן בערך מעבר משלב לשלב ?
אני נכנסתי פעם ראשונה לאתר רק לפני כמה ימים אז לא יודעת, התאכזבתי חשבתי שאחרי 14 חודשים אהיה בשלב מתקדם יותר...
נול צריך להבין משהו בשלבים 3 עד 5
פחות רלוונטי איזה מספר מסומן כרגע כפעיל , יותר חשוב להבין מה כתוב שם למטה
הכיתוב מעיד יותר מדוייק על מצבו של התיק.
אני לפני כחודש וחצי הייתי על שלב מספר 4 - כי דרשו מסמך נוסף (יפוי כח חדש)
הגשתי להם את יפוי הכח החדש וכמה ימים לאחר מכן הייתי כבר בשלב 6.

משמעו ששלבי האנליזה מתחילים בשלב 3 התייעצות עם גורמים חיצוניים, בשלב 4 מאמתים את כלל המסמכים בתיק ואם הכל תקין מתבצעת האנליזה בשלב 5 והתיק יוצב על מספר 6 באתר.
את צריכה לבדוק מה כתוב לך שם ולראות שאין דרישה למסמכים נוספים, ואז בטוח שהאנליזה שלך תסתיים בקרוב מאוד.

הגשתי באוגוסט 2018, שלב 4

תודה
הגשתי באוגוסט 2018, שלב 4
עם הערה שצריך להשלים מסמכים (בדיקה עם העו"ד העלתה שביקשו שוב תעודת יושר שכבר נשלחה ונתקבלה אצלם, רק האתר טרם התעדכן).

מצב
הנושא נעול.
למעלה