בבקשה :
לדעתי, מקום טוב מאוד לגדל בו ילדים: (אגב, אני גר ממש לא רחוק משם, ולכן מכיר את השכונה היטב) מדובר על בית עם דירות סבירות, משני גדלים: [1] סלון + 2 חדרי שינה, כ-80 מ"ר. [2] סלון + 3 חדרי שינה, כ-100 מ"ר. בבניין יש 7 קומות, הנוף כמובן משתפר עם העליה בקומות. חניה יש בשפע רב בחיונים ציבוריים חינמיים שתמיד תמיד יש בהם מקום, וממש בימים אלו חלק מהם הופכים (לקראת הבחירות הקרבות ובאות) למרוצפים בסגנון רחוב הולנדי. השכונה טובה מאוד, אין טיפוסים בעייתיים, לא מפחיד להסתובב בלילה. תחבורה ציבורית המקשרת את השכונה עם מרכז העיר ועם חוף הים (קו 1 של אגד) יש כל 30 דקות, מ-7 בבוקר עד 8 בערב מהעיר לשכונה, ומ-7 וחצי בבוקר עד 8 וחצי בערב מהשכונה לעיר. לפי דיווח מחבר שלי המתגורר בבניין, לא ידוע לו על שכנים בעייתיים (לעומת זאת, שכנים טובים וחביבים אני מכיר כמה וכמה). הרי אילת זה ממש ממש קרוב - 6-7 דקות של הליכה ברגל. יש כביש מעט ראשי (לא כמו כביש ראשי בתל אביב, ממש ממש לא) הקרוב מאוד לבניין. כמובן, כמו בכל מקום, ככל שעולים בגובה כך יש פחות רעשים בלילה מבחוץ. לבית הספר היסודי "צאלים" זה בערך 7-8 דקות ברגל (700 מטר). בבוקר, כשקריר ונעים, הדרך לבית הספר היא בעליה, בצהרים כשחם חוזרים בירידה. יש בי"ס יסודי נוסף ("עציון גבר") הנמצא קרוב יותר, 400 מטר כמעט בלי עליות וירידות, אך ההגעה אליו מחייבת חציה של כביש ראשי עם כמה נתיבים, לא בטוח שמומלץ כל כך לילד קטן בבי"ס יסודי. מכולת שכונתית קרובה: 420 מטר. קצת עליה בהלוך, עם השקיות בחזור זו ירידה. מכולת 24 שעות ביממה קרובה (לא מחירי קיוסק, מחירי מכולת): 470 מטר, כמעט ללא עליות וירידות. סופר קרוב ("סופרסנטר"): 770 מטר, הדרך חזרה ממנו היא לצערי עליה די עצבנית (במיוחד אם יש שקיות בידיים), אך בקניה מעל 400 שקל יש משלוח ב-5 ש"ח אם מעוניינים. חטיבת ביניים ותיכון: בי"ס בגין, 2 דקות הליכה מהבית, לביה"ס בעליה (בבוקר הקריר והנעים), בחזרה בצהריים זו ירידה. אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לשאול, ואשמח מאוד לענות.