../images/Emo118.gifתגובה רשמית!
קודם כל אין תוכנות לשידור וידאו במקום המצלמה , מי שמבין בזה קצת יודע שבשביל לשדר מצלמה צריך התקן מיוחד למצלמה (דהיינו DRIVER) שהסיומת שלו ניקראת INF או אחרת... הממשק של צ'אט הבלוג (להלן...תפוז) עובד בפלאש (התקן היציאה של המצלמה) , מה שגורם לממשק להיות הרבה פחות דינאמי ואפקטיבי (ובהחלט לא מאפשר זאת) , לכן האפשרות לשידור וידאו איכותי (להלן שלי) איננו אפשרי ובטח לא בצאט ובממשק פלאש!(טלוויזיה מול מלצמה..זה לא מוצלח) נקודה! ===מי שמכיר את ה"ערוצון" שלי יכול להבחין באיכותו הטובה (למרות שרוב הזמן אני משדר קטעים מוקלטים ממצלמת רשת) אבל זה עדיין מוקלט. והתחושה שזה "יתרון מסויים" מול הבלוגים האחרים היא מוטעית בעליל! זה ממש לא נכון! (אני לא הייתי צופה בקליפים בערוץ בלוגים) אני משתמש באמצעי שידור כגון כרטיס טלוויזיה מעולם אחר יש לציין, יציאות וידאו וכדומה.... זה שיש לי ידע בנושא המאפשר לי לעלות שידור משעשע עם כתובית מישתנה וסמל בצידי המסך , לא אומר שלמי שיש מחשב ומצלמת רשת יכול לעשות אותו דבר! (בכל מיקרה אם יש בלוג טוב (מצלמת רשת) הרייטינג שלו ירקיע ואילו שידור וידאו שלא משדר תכנים מעניינים יתחיל לפתח לעצמו "תיסמונת רייטינג" , חבל על המאמץ! וגם אם יש או היו תוכנות כאילו , רמת שידור הוידאו לא הייתה ראוייה אפילו להישארות לשנייה אחת בודדה כי זה היה זוחל... (מה? , הייתם מצמידים את התוכנה למדיה פלייר? ואז איך הייתם עובדים במחשב? אה? היו רואים לכם הכל במחשב ז'תומרת). אני בטוח שעוד יצאו תוכנות כאילו מתישהו בעתיד הקרוב , אבל אתם צריכים וצריכות לזכור דבר אחד חשוב! , "זה לא יעזור לכם אם תשדרו וידאו כל עוד התוכן לא מעניין".