מישהו יודע איך לשדר קבצי וידאו?

yaeli14

New member
מישהו יודע איך לשדר קבצי וידאו?

יש איזה תוכנה שמשדרת על התקן של מצלמה קבצים או חלק מהמסך? בבקשה תעזרו - יש איך לעשות את זה ועובדה שיש גם חדר שעושים את זה. תודה רבההההההההה למי שיצליח לעזור.

De-Panther

New member
../images/Emo3.gifפעם הייתי אומר..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אבל בעקבות שיחה עם זה שאחראי על המטרטלים גיליתי שלא כדאי
אבל אם אתה רוצה אז תנסה לשכנע אותו

yaeli14

New member
זה שאחראי על המטרטלים אמר לי

שצריך כרטיס מסך, אם זה לא נכון אתה מוזמן להגיד משהו אחר. נ.נ - אני בת.

F00D Is G00D

New member
כן גם כרטיס מסך :)

יהיה לך קשה להיכנס לצ'אט בלי כרטיס מסך :) אבל האמת הוא דיבר על כרטיס טלביזיה שזה משהוא שונה לחלוטין, באקרון, לא חובה ויש תוכנות אבל אני לא מכיר....

themetrtles

New member
../images/Emo118.gifתגובה רשמית!

קודם כל אין תוכנות לשידור וידאו במקום המצלמה , מי שמבין בזה קצת יודע שבשביל לשדר מצלמה צריך התקן מיוחד למצלמה (דהיינו DRIVER) שהסיומת שלו ניקראת INF או אחרת... הממשק של צ'אט הבלוג (להלן...תפוז) עובד בפלאש (התקן היציאה של המצלמה) , מה שגורם לממשק להיות הרבה פחות דינאמי ואפקטיבי (ובהחלט לא מאפשר זאת) , לכן האפשרות לשידור וידאו איכותי (להלן שלי) איננו אפשרי ובטח לא בצאט ובממשק פלאש!(טלוויזיה מול מלצמה..זה לא מוצלח) נקודה! ===מי שמכיר את ה"ערוצון" שלי יכול להבחין באיכותו הטובה (למרות שרוב הזמן אני משדר קטעים מוקלטים ממצלמת רשת) אבל זה עדיין מוקלט. והתחושה שזה "יתרון מסויים" מול הבלוגים האחרים היא מוטעית בעליל! זה ממש לא נכון! (אני לא הייתי צופה בקליפים בערוץ בלוגים) אני משתמש באמצעי שידור כגון כרטיס טלוויזיה מעולם אחר יש לציין, יציאות וידאו וכדומה.... זה שיש לי ידע בנושא המאפשר לי לעלות שידור משעשע עם כתובית מישתנה וסמל בצידי המסך , לא אומר שלמי שיש מחשב ומצלמת רשת יכול לעשות אותו דבר! (בכל מיקרה אם יש בלוג טוב (מצלמת רשת) הרייטינג שלו ירקיע ואילו שידור וידאו שלא משדר תכנים מעניינים יתחיל לפתח לעצמו "תיסמונת רייטינג" , חבל על המאמץ! וגם אם יש או היו תוכנות כאילו , רמת שידור הוידאו לא הייתה ראוייה אפילו להישארות לשנייה אחת בודדה כי זה היה זוחל... (מה? , הייתם מצמידים את התוכנה למדיה פלייר? ואז איך הייתם עובדים במחשב? אה? היו רואים לכם הכל במחשב ז'תומרת). אני בטוח שעוד יצאו תוכנות כאילו מתישהו בעתיד הקרוב , אבל אתם צריכים וצריכות לזכור דבר אחד חשוב! , "זה לא יעזור לכם אם תשדרו וידאו כל עוד התוכן לא מעניין".

F00D Is G00D

New member
טרטל

לפני כמה ימים ראיתי שהמליצו על איזו תוכנה לעריכה והתערבות בתוך הפלאש ושאפשר לעבוד איתה..

themetrtles

New member
טעות חמורה בידך! התוכנה משמשת ל...

הצגת SNAPSHOTS (תמונות) משולחן העבודה , הפלאש בהחלט לא נותן לתוכנות אחרות מלבד הDEFAULT של ההתקן , וכמו שכבר אמרתי ולא אחזור על זה שוב בשביל לשדר וידאו צריך חד וחלק "התקן וידאו" כי הרי התוכנה מחפשת "התקן" אמיתי ושום קובץ שבעולם אינו יכול לתפוס את מקומו של הצ'יפסט שמורכב על הכרטיס מסך , אם אכן הייתה תוכנה זמינה לשידור וידאו אזיי לא היו מייצרים כרטיסי טלוויזיה ולכולם היה את זה כבר מזמן! ================================================================== שורה תחתונית! ============= בשביל לשדר וידאו צריך התקן וידאו ותו "לא" (לפחות כרגע) תנסו לחשוב איך אפשר לשדר וידאו ללא כרטיס וידאו כמה התנגשויות יהיו וכמה איטי זה יעבוד...

themetrtles

New member
אתם באמת חושבים...? בבקשה תנסו...

להעביד וידאו עם קמטסיה? חה חה חה... וכמו שכבר אמרתי קודם...לא! תתחילו להקשיב לי קצת יותר....

singalong

New member
לי דווקא נראה שאתה משתמש

בתוכנה שהשם שלה מתחיל בS של חברה שהשם שלה מתחיל בL... איך אני איתך? רואה, אני לא רק כוסית
ולא תגיע רחוק אם תמשיך עם ההתנשאות הזו...

קודם כל אוהבים אותך (אתה יודע)../images/Emo23.gif

עכשיו כבר הוכח אחרת להזכירך שידורי ערוץ 10 אולי זה הופיע עם קטיעות אבל עדיין שודר דבר שני לכל הספקנים מביניכם כבר הצלחנו מי שלא יודע גם לא יידע והמטרטל אולי אתה חושב שאתה גאון אבל כבר עלינו על זה יש לנו חברים טובים ואנחנו לא נגלה מי שיודעים הרבה יותר ממה שאתה חושב וכבר היה ניסיון אחד בחדר שכוח אל שאולי נכנסו אליו 2 או 3 אנשים ורק הם יוכלו להעיד הקטיעות בשידור הן בגלל רוחב הפס שיש בארץ לך תחפור תשתיות ותתקן את זה אם זה היה ביפן אז בוודאי איכות השידור היתה שונה

F00D Is G00D

New member
שידורי ערוץ 10

הם שודרו עלידי שלא במודע לכך שאני מפר זכויות יוצרים, התנצלתי בפני ההנהלה. ברמת העיקרון אפשר, את השידור שלי עשיתי מכרטיס טלביזיה. אבל אין שום סיבה לעשות כך ולהזכירכם מטרת השירות זה ריאלטי

למעלה