מישהו יודע איך מתנתקים מערוץ 29?

נעמה8080

New member
מישהו יודע איך מתנתקים מערוץ 29?

אחרי שהגברים (גב, קובי, נירו) עזבו אני רוצה להתנתק, כי אין לי מה לראות. כרגע אין נציגי שירות, איך אני מתנתקת? או שאני צריכה לחכות למחר? אני לא מסוגלת לראות את החברים של איתן, אין לי מצב רוח שאני רואה אותם. תודה

Klayhamn

New member
כן

בעוד כחמישה מיליארד שנים השמש צפויה להפוך ל-"ענק אדום", כאשר כ-9% מן הדלק המימני בליבה יותך להליום. כשזה יקרה, החיים על כדור הארץ יכחדו, וחברת HOT תפסיק להתקיים הלכה למעשה. או אז, יסתיים המנוי שלך על הערוץ.

נעמה8080

New member
מ-ש-ע-מ-ם! איפה גב?????????

אין מה לראות! רק המחשבה שההם חוזרים אני מבואסת! אם אני רואה שזה ככה נמשך, מחר אני אתנתק. חברה שלי גם רוצה להתנתק, אז נעשה את זה כנראה כבר ביחד, מחר. נשלם יחסית לסכום, לא את כל הסכום. איזה כייף היה שגב היה...... עכשיו יש רק אחד שאני לא מחשיבה אותו כל כך כגבר. ואורן, יוני ובן?! לאאאאאאא.... שלא יחזרווווווווו לוילה! פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז אני לא מסוגלת לראות אותם, אפילו לא בכתבות!

sivan513

New member
יש מצב שהפמליה לא חוזרת? עדכון מוואלה:

הפמליה עדיין לא חזרה ואיתן לא שב עוד מהדייט הבנות שנותרו בווילה ללא השגחה אינן יודעות מי ומתי יחזרו, אם בכלל. יהיה שמח הלילה! אתי כבר מפקדת על מבצע ניקיון לילי, ומכניסה קצת קצב עם שירה וריקודים

נעמה8080

New member
"עדיין לא חזרה" זנ אומר שהם יחזרו?!

בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע לא רוצה שיחזרו, פליז שלא יחזרו! רוצה גברים חדשים שנראים טוב בוילה. ההם לא מענייניםםםםםםםםםםםםםםםםםם

survivorUS

New member
לא נראה לי

כי אמרו לבנים בשידור המרכזי שזה רק לכמה ימים ושהם יוצאים למשימה סודית . והבנות לא יודעות את זה אז רשמו "אם בכלל" , כי הן חושבות מתי הם יחזרו או אם בכלל...

sivan513

New member
בתוכנית הזאת הכל יכול לקרות

אומרים משהו במשדר ועושים ההפך...ההפקה הזאת שכונה אני מאמינה שבהפקה כן לקחו את האופציה הזאת בחשבון, לא להחזיר אותם

survivorUS

New member
אם הם חכמים הם לא יחזירו

אני רק מהמחשבה שהם יחזרו כבר מתבאס . במקום להחזיר אותם הם יכולים להביא 3 חברים חדשים כל פעם, זה גם רעיון . שיביאו פליטי ריאלטי מצידי , הנה עם גב זה עבד .

נעמה8080

New member
תראה איזו עונה יש לנו עד עכשיו

איך בדיוק יושבים שם חכמים?!!!!!!!! נותנים לאחד כמו גב ללכת הביתה?!!!! וליוני, בן ואורן לחזור?! כל כך לא התגעגעתי אליהם. לא רוצה שיחזרו!!!!!!

נעמה8080

New member
התקשרתי עכשיו להוט והם אמרו

שבשביל להתנתק מהערוץ צריך לדבר עם השירות ועכשיו אין שירות לקוחות. אני ממש מבואסת שהם חזרו, לא מסוגלת לראות.

טלומרז

New member
באמת שילמת עבור יום אחד עם גב נירו וקובי?

גם אם תתנתקיי עכשיו את תמשיכי לשלם עבור חודש שלם.

קשקשה9

New member
איכססססס הם חזרו וכצפוי הבנות קופצות עליהם

וצורחות משמחה......מה זה???????? טוב,רשמית השעמום חזר לוילה

Klayhamn

New member
לפחות הם ראו את התוכנית

אז יש סיכוי שיהיו תובנות כלשהן שיועברו לבנות....

למעלה