לפי כמות הSMS שתקבל יהיה אפשר לדעת עד כמה היא פופולארית בעיני הקהל ולפי זה להתנהל ההפקה כן צריכה אינדיקציה עכשוית שהרי כל שבוע דברים משתנים כמו למשל ליהי שהיתה מועמדת ושבוע אחרי ,לא
כתבת: "נראה לי שדניאל וענת/עדי תהיינה חסינות ואז כל השאר עולות להדחה, כך תהיה להפקה אינדיקציה...." לא הבנתי מה הקשר לחסינות? ההפקה ממילא יודעת כל שבוע מי הכי פופולארית... איך החסינות קשורה לזה?
בהתחלה רק איתן בחר ,זוכר? בכל אופן לא נראה לי שאתי ממשיכה להיות פופולארית אלא להיפך......... מניסיון עבר הקהל מאוד חכם ויודע בסופו של דבר מי ראוי(עונות קודמות של האח הוכיחו) אתי תישאר בדיוק עד לנקודה שלא יהיה בה צורך והיום הזה לא רחוק לפחות בזה אפשר לסמוך על ההפקה ואם יהיה צורך גם שיטת ההצבעות תשתנה בהתאם(כולל לחץ מתון על איתן)
כבר שבועיים שיש הדחות ע"י הצבעה של הקהל אז החסינות לא קשורה לזה בכלל... אם כבר, אז החסינות אולי מעידה על כך שהפעם תהיה חזרה להדחה במודל הישן... (או שלא, אין לדעת...)
רק עכשיו הבנתי מה היה המודל הקודם... טוב נו, הכל ספקולציות, נדע בקרוב... אני בספק אם לא תהיה הדחה או העמדה להדחה ביום ראשון, כי זה מה מספק הרי את רוב המתח