מישהו יודע איך מתנתקים מערוץ 29?

24שעות1

New member
והנה יוני לוחש לאיתן יש לנו הרבה על מה לדבר

אנחנו כבר יודעים שהם התארחו אצל אליקו בטוח ראו את הערוץ. ובטוח נתקלו באנשים שהביעו את חוות דעתם על המתמודדים

Klayhamn

New member
יש להם הרבה על מה לדבר

בגלל שהם לא היו בוילה, ולא דיברו איתו יומיים לא בטוח בכלל שראו את הערוץ, וסביר להניח שלא

Klayhamn

New member
הנה עכשיו

איתן: הייתי בשוק כשעזבתם יוני: כן, הבנות סיפרו לנו

קשקשה9

New member
נראה לי שדניאל ועדי אוענת תהיינה חסינות ואז

כל השאר עולות להדחה-כך תהייה להפקה אינדיקציה מי פופולארית וגם יותר אסאמאסים

Klayhamn

New member
מה?

ההפקה לא צריכה אינדקציות מי פופולארית -- היא יודעת, כי יש את האס אמ אסים כל שבוע ובכל מקרה, לא הבנתי מה הקשר --- איך החסינות מעידה על פופולאריות?

קשקשה9

New member
לא החסינות מעידה.....אלא כל מי שתהייה מועמדת

לפי כמות הSMS שתקבל יהיה אפשר לדעת עד כמה היא פופולארית בעיני הקהל ולפי זה להתנהל ההפקה כן צריכה אינדיקציה עכשוית שהרי כל שבוע דברים משתנים כמו למשל ליהי שהיתה מועמדת ושבוע אחרי ,לא

Klayhamn

New member
לא אבל --

כתבת: "נראה לי שדניאל וענת/עדי תהיינה חסינות ואז כל השאר עולות להדחה, כך תהיה להפקה אינדיקציה...." לא הבנתי מה הקשר לחסינות? ההפקה ממילא יודעת כל שבוע מי הכי פופולארית... איך החסינות קשורה לזה?

Klayhamn

New member
אבל תמיד כולן מועמדות להדחה

כי תמיד אפשר להצביע באס אמ אס לכולן אז איך זו אינדיקציה?

קשקשה9

New member
לא

בהתחלה רק איתן בחר ,זוכר? בכל אופן לא נראה לי שאתי ממשיכה להיות פופולארית אלא להיפך......... מניסיון עבר הקהל מאוד חכם ויודע בסופו של דבר מי ראוי(עונות קודמות של האח הוכיחו) אתי תישאר בדיוק עד לנקודה שלא יהיה בה צורך והיום הזה לא רחוק לפחות בזה אפשר לסמוך על ההפקה ואם יהיה צורך גם שיטת ההצבעות תשתנה בהתאם(כולל לחץ מתון על איתן)

Klayhamn

New member
כן אבל

כבר שבועיים שיש הדחות ע"י הצבעה של הקהל אז החסינות לא קשורה לזה בכלל... אם כבר, אז החסינות אולי מעידה על כך שהפעם תהיה חזרה להדחה במודל הישן... (או שלא, אין לדעת...)

קשקשה9

New member
יש מצב שיחזרו ,מה שבטוח אין מצב שההפקה

תוותר על SMS ,הרי לשם כך התכנסנו

Klayhamn

New member
הבנתי

רק עכשיו הבנתי מה היה המודל הקודם... טוב נו, הכל ספקולציות, נדע בקרוב... אני בספק אם לא תהיה הדחה או העמדה להדחה ביום ראשון, כי זה מה מספק הרי את רוב המתח

Klayhamn

New member
זה מה שהבנות מעריכות

ולדעתי הן צודקות... כמות הבנות מצטמצמות וההצבעות של הקהל לא תומכות במה שההפקה רוצה שיקרה מצד שני, אס אמ אסים = כסף

למעלה