מישהו יודע איך עושים חתימה<? גם עם הדגשים סמיילים וכאלה?
E EvaNofit New member 15/1/06 #2 ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif תלחצי על הניק שלך עדכון העולם של חטיפיייי בקטגוריות בצד ימין תלחצי על "עוד על עצמי" ואז למטה למטה כתוב לך "חתימה" תרשמי שם מה שבא לך..... מקווה שהצלחתי לעזור...
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif תלחצי על הניק שלך עדכון העולם של חטיפיייי בקטגוריות בצד ימין תלחצי על "עוד על עצמי" ואז למטה למטה כתוב לך "חתימה" תרשמי שם מה שבא לך..... מקווה שהצלחתי לעזור...
E EvaNofit New member 16/1/06 #6 חח כן זה עובד לך...../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif וכן אני גם בפורום "פיק אפ" כמעט כל ההודעות שם הם שלי - ושל 'שכטרון'......
חח כן זה עובד לך...../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif וכן אני גם בפורום "פיק אפ" כמעט כל ההודעות שם הם שלי - ושל 'שכטרון'......
ח חטיפיייי New member 16/1/06 #7 =) נכון...חח...והמנהלים...וחוץ מזה אני בפורום פיק אפ מאז שהוא נולד...רק כמעט ואף פעם לא מגיבה...
E EvaNofit New member 16/1/06 #8 גמני שם מאז שהוא נולד...... הייתי עם הכינוי Miss Taubenfeld אם את אולי זוכרת..... אבל היום אני הרבה יותר מגיבה מפעם...
גמני שם מאז שהוא נולד...... הייתי עם הכינוי Miss Taubenfeld אם את אולי זוכרת..... אבל היום אני הרבה יותר מגיבה מפעם...