מישהו יודע איך קוראים לסרט של הדוקטור?

מישהו יודע איך קוראים לסרט של הדוקטור?

זה ששודר בסוף העונה השלישית\רביעית?
בעברית זה: "המסע האינסופי," אבל לא מצאתי את זה באנגלית..
-תודה!-

נ.ב.
אוי, הסוף של עונה 4! וואו! פשוט וואו!
אתמול בערב סיימתי, אז הכל מאוד טרי אצלי
למה דונה? למה???

blue raphsody

New member
דייויס הרבה יותר נחמד למלוות מאשר מופאט

את רוז הוא העביר לעולם מקביל ונולד לה אח חדש ובסוף גם יש לה כפיל של הדוקטור שאותו היא צריכה לחנך.

מרתה החליטה לעזוב ולדוקטור ולה לא היו בעיות עם זה וגם היא השתתפה לפעמים בעונה 4.

המקרה של דונה הכי נורא כי הוא גרם לה לשכוח את הכל, מתי שהיא הוכיחה שהיא מאד חשובה בעוד שאמא שלה תמיד המעיטה בערכה.

אבל עדיין המצב של דונה הרבה יותר טוב ממה שקרה לאיימי ולרורי (בזמן של מופאט) כי אצל דונה הוא גרם לה לשכוח לטובתה גם הדוקטור הראשון העדיף להתחדש מאשר שרוז תיפגע מהאנרגיה של הטארדיס.

איימי ורורי חזרו אחורה בזמן, די באשמתו והוא בכלל לא ניסה להציל את רורי.

Lhuna1

New member
בעיני

סוף הסיפור של דונה יותר טרגי מזה של איימי ורורי.
הם נתקעו בשנות ה-50 (או משהו כזה) אבל הם נשארו ביחד והזדקנו שם ביחד והביאו ילד ותכלס אולי חיו שם חיים שלווים ומאושרים, עם כל הזכרונות מההרפתקאות שלהם עם הדוקטור.

אבל זה שדונה שכחה הכל, את כל החוויות ואת זה שהיא הצילה את היקום, והדברים המסעירים שעברה, זה נורא בעיני.

יעלי1232

New member
לגמרי מסכימה, ולא רק זה -

זו גם פרידה טראגית בשביל הדוקטור.
הוא איבד את החברה הכי טובה שלו

ailag

New member
+
עונה 7א

הסיפור של איימי הוא סיפור התבגרות, המעבר הזה מסמל את המעבר לחיי בית רגילים, לבגרות. (אני לא מסכימה עם הרעיון אבל עולם של מופאט, פיזיקה של מופאט)
כן, יש הבדל בין ילדות לבגרות, ואצל איימי הוא מתבטא אחרת. אבל זה מקביל לזה שאנחנו כבר לא הולכים לבית הספר או משחקים ברובוטריקים (ואם כן, לא באותה צורה)

יותר מכך, לאיימי זה היה ע"פ בחירתה. דונה נאלצה לעבור את זה.

מה שכן, הלואי ולא היו מספיילרים לי את הסוף שלה מקודם :( או אם הייתי יכולה בעצמי לשכוח ואז לצפות שוב...

רורי? הוא דמות עזר לאיימי..

Apple Scruff

New member

מאוד מסכימה בקשר לקטע הזה שאיימי קיבלה החלטה. אבל להגיד שרורי הוא דמות עזר אחרי העונה השישית והשביעית, זה קצת לא הוגן כלפיי הדמות. נכון שבלי איימי הוא לא היה מגיע לדוקטור, אבל הוא כבר צבר יידע וחוויות משלו בסדרה וגם אותו ראינו מתפתח.
אפשר להשלים עם זה שגם הסוף שלו היה קצת הרבה טארגי, אבל לעומת דונה, הוא כן יכול להתפרק על עבר עם איימי. לדונה אין מושג שלרגע מסויים, היא הייתה האישה הכי חשובה בבריאה, היא לא זוכרת שהיא פגשה את אגתה כריסטי, לא זוכרת שהיא ראתה את כדור הארץ נוצר. אמלה, איזה חוויות והיא לא יודעת כלום.

blue raphsody

New member
מתי הם הביאו ילד?

לפי מה שאני זוכרת, איימי אמרו שאחרי demons run היא לא יכולה להביא ילדים יותר בגלל זה היא רצתה להתגרש מרורי

Lhuna1

New member
נכון, לא בדיוק הביאו

אימצו (לא זכרתי את הפרט הזה, רק שהיה להם ילד).

זה מהפרק שמעולם לא צולם, אבל כן שוחרר ע"י ה-BBC (ורורי מקריין בו) אז נראה לי שאפשר לראות בו חלק מהקאנון:
http://www.youtube.com/watch?v=XWU6XL9xI4k

timetraveler900

New member
אני גם חושבת שהסוף של דונה הכי נוראי

תחשבו על זה, כל מי שטייל עם הדוקטור היה מוכן באיזשהו שלב לעובדה שהוא לא ישרוד או שיקרה לו משהו בלתי הפיך... וכמו שאמרו פה, רוז הייתה "רק" צריכה להיפרד מהדוקטור (אבל אז קיבלה שיבוט שלו בחזרה), עם מרתה בכלל זה נגמר יפה, ג'ק באיזשהו מקום גם, איימי ורורי חזרו אחורה בזמן ביחד. אם היה נבצר מהם להיות ביחד לאחר שהמלאך נגע ברורי אז זה באמת היה טרגי לשניהם.

אבל דונה - היא לא זוכרת כלום. אין לה מושג מי זה האיש המדהים איתו טיילה ואילו דברים מדהימים היא ראתה ועשתה. כל החוויות שהיא צברה.
ואת כל זה היא עשתה במניע של לברוח מהחיים שלה. והיא הגיעה כל כך רחוק רק כדי לחזור בדיוק לאותו מקום, ללא זיכרון בכלל. כאילו כלום לא קרה.
זה הדבר הנורא ביותר בעיני - לשכוח. כל השאר יכולים לחיות עם הזיכרון של מה שהיה להם. הם גם התעצבו במהלך הדרך כבני אדם ולקחו איתם כל כך הרבה דברים... לדונה נמחקה תקופה שלמה מהחיים והיא ממשיכה מהמקום שבו היא הפסיקה.

ailag

New member
תארי לעצמך שאת בעצם היית היא

ויש דוקטור, וטיילת איתו, והסדרה נועדה כדי לגרום לך להרגיש שהזכרונות שאולי יש לך ממנו הם סתם תוכנית טלויזיה...

זה גם דומה קצת למה שקרה לה בפרקי הספריה, כשהיא היתה ב CAL.

blue raphsody

New member
אני מסכימה שהסוף של דונה הוא נורא

זה כמו בנאדם שחולה באלצהיימר, לא מה משנה מה שהוא היה כשהוא חולה הוא שבר כלי.

אבל עדיין אני חושבת שהסוף של איימי ורורי הוא יותר גרוע.

דבר ראשון, איימי ורורי יותר צעירים מדונה.

דבר שני, כבר לקחו להם את הילדה שלהם מהם וגם איימי לא יכולה ללדת וגם לקחו אותם תמתקופת הזמן שלהם.

דבר שלישי, כשהמלאך לקח את רורי הוא בעצם הרחיק את רורי ואת איימי מכל מה שהכירו עד היום, זה לא רק להיות ללא הדוקטור אלא גם בלי משפחה וחברים טובים וללא ריבר. אמנם הם היו ביחד אבל עדיין בודדים. ועם כל הידע שהיה להם.

דונה, עם כל הכאב במצבה, נותרה עם המשפחה שלה ועם החברים שלה ובתקופת זמנה. היא אמנם שכחה את הדברים שהיא עשתה אבל העולם עדיין זוכר.

והדבר האחרון, שיותר קשור למעשיו של הדוקטור והשינוי מהתקופה של דייויס לעומת מופאט, בתקופת דייויס, הדוקטור ניסה לעזור למלווים שלו אפילו בסוף, הדוקטור ה-9 התחלף בשביל להציל את רוז, ה-10 דאג לדבר עם רוז גם לאחר שעברה לעולם המקביל ולהרגיע אותה ואת דונה הוא גרם לה לשכוח על מנת שהיא לא תמות אבל עדיין נתו איזשהי הגנה כשהמאסטר הגיע. בתקופת הדוקטור ה-11, הדוקטור לא עושה דבר, חלק בגלל שהוא יכול והוא מפחד מהסוף אבל גם הוא לא ניסה דבר.

למעלה