מישהו יודע אילו שירים יהיו בהופעה?

recoil

New member
אני מהמר על sleepwalker כשיר ראשון

ו holywars כשיר אחרון באמצע בטח יהיה darkest hour ו symphony of destruction כל השאר תעלומה

recoil

New member
מזל שזה לא 100% הפלייליסט ..

בלי lucretia .. trust .. dread dead / sweating bullets .. count down to exc .. חוץ מזה הפלייליסט שנתת נראה מצויין.

the Sithari

New member
רוב השירים האלה לא יהיו

וזה בדוק. countdoen וlucretia לא היו בסטליסט כבר שנים, ואני חושב ששאר השירים שהזכרת גם לא יהיו. מה שכן- יש take no prisoners, יש טורנדו וסביר להניח שגם never walk alone

אני ממש מקווה שזה לא הפלייליסט הסופי

יש כמה שירים מרסט שאני רוצה וגם את טרסט, וטוט לה מונד ועוד שירים שהייתי מת להיות בהופעה איתם.

the Sithari

New member
לא ממש

מגהדת' הם לא להקה שמשנה את הסט-ליסט שלה יותר מדי, ואני לא חושב שהם יבצעו שירים שלא מוגדרים כלהיטים או fan favorites כמו take no prisoners הפעם האחרונה שהיה את lucretia למשל, לפי מה שאני יודע, היה לפני 15 שנה..

the Sithari

New member
פלייליסט מגרמניה לפני כמה ימים-

Sleepwalker Take No Prisoners Skin 'O My Teeth Wake Up Dead Set The World Afire Washington Is Next Hangar 18 Darkest Hour Kick The Chair Gears of War She Wolf Tornado Of Souls Peace Sells Never Walk Alone Symphony of Destruction Holy Wars זה בערך מה שיהיה, פלוס מינוס

איזה בחינה?הקול של דייב?

הם מנגנים את הולי וורז, שהוא יותר קשה מבחינת טכניקה והכל לא נראה לי שזה בגלל זהX:

Itamaro

New member
מבחינת זריזות

הולי וורס לא הרבה יותר קשה. בכל מקרה, זאת דעתי. גם השירים החדשים שלהם הרבה יותר פשוטים מהרבה בחינות..

אין מצב שזה בגלל זה

מטאליקה עדיין מנגנים את השירים הישנים שלהם והם גם דיי זקנים

למעלה