מישהו יודע איפה אפשר להשיג את סרטים

loli3

New member
מישהו יודע איפה אפשר להשיג את סרטים

של התאומות כמו חופשה בשמש להרוויח את לונדון לבית של סבתא אנחנו הולכות ושתיים שתיים צרות כפליים ואת מותק הילדות התחלפו

gntk

New member
../images/Emo166.gif

יש לך בצד חיפוש לפי 3 קטגוריות: לפי שם סרט, במאי או שחקנים. בחרי את האפשרות הרצויה עליך, כתבי את השם, ואם את רוצה תרגום לעברית סמני את התיבה

loli3

New member
דבר ראשון אני בן ואני כותב

מרי קייט ואשלי אולסן וזה לא עושה כלום מה לכתוב

הנה תשובה

חופשה בשמש- ביינתיים אי אפשר לקנות בארץ (אבל יש שמועות שישדרו את הסרט בקרוב בערוץ 6) להרוויח את לונדון- שודר מלא פעמים בערוץ 6, אולי ישדרו שוב.... לבית סבתא אנחנו הולכות- שודר בערוץ סינמה 2 לפני חצי שנה בערך, אני בספק שישדרו שוב... שתיים שתיים צרות כפליים- שודר פעם מזמן בערוץ הסרטים, ואין כוונה לשדר אותו שוב מותק הילדות התחלפו- אתה יכול להשכיר בבלוקבאסטר, ובטח גם בענק הוידאו

loli3

New member
ואיפה את השאר כמו

הדרך לשם שפתינו חתומות והאחרים

אמממ

הדרך לשם- אפשר להשכיר בבלוקבאסטר ובענק היודאו שפתינו חתומות- שודר מלא פעמים בערוץ 6...

taltoli

New member
ןעןד איך אפשר!!

החנות לייזרקלאב מוכרת את כל הסרטים של התאומות על די וי די וגם את הסדרה כל כך מעט זמן, אני קניתי משם זה ממש שווה

מריה12

New member
ל- boli bop

הדברים שעשית דווקא דיי יפים.. אשמח אם תסכימי שאני אשים את זה באתר שלי בקטגוריה "מעריצים מכינים". כמובן שאני נותנת לך קרדיט על זה.

loli3

New member
דבר ראשון אני בן ושני אני כותב

מרי קייט ואשלי וזה כותב שאין כלום

gntk

New member
תכתוב את השם של הסרט באנגלית

וסורי על הלשון בנקבה

gntk

New member
לדוגמא

אם אתה רוצה את חופשה בשמש תכתוב Holiday in the sun. ואל תסמן את התיבה של התרגום לעברית מכיוון שכמעט ובאף סרט שלהן אין תרגום

loli3

New member
רגע אז איך ערוץ הילדים שידר את זה

עם תרגום אבל פיפסתי

למעלה