מישהו יודע איפה אפשר להשיג בסביבה בצק לטאבון?

• פותח הנושא CEF
  • פורסם בתאריך

CEF

New member
מישהו יודע איפה אפשר להשיג בסביבה בצק לטאבון?

הבנתי שיש מקום בטירה שאפשר לקנות בו כמות גדולה?! תודה

goki

New member
ללא ספק בטירה אפשרלמצוא

באחת המאפיות: מאפית אבו - חסן שנמצאת בצד הרחוק מאיתנו של טירה ליד הכיכר השניה. מאפית סולטאני - יש לפנות ימינה מיד לאחר " שווארמה סאמר" שעל הכביש הראשי ולאחר מכן שמאלה והמאפיה נמצאת בצד שמאל. יש עוד מס' מאפיות בטירה - הכי טוב לגשת לשם ולשאול.

alonaski

New member
בצק לטאבון?? זה בצק ביצור מיוחד?

אי אפשר להכין את זה לבד באופן פרטי?

CEF

New member
מן הסתם אפשר, אבל אני צריכה כמות גדולה

ואני קלולס בעניינים קולינאריים (הבנתי שזה אמור להיות זול למדי, אז אני אפילו לא מתאמצת).

dvora sh

New member
שלום..... איזה סוג של טאבון יש לך?

ואיזה סוג של בצק את צריכה?יש כמה סוגים לפוקצ'ה, לפיתה, ללחמניות ממולאות, אשמח לעזור דבורה עוגות ומאפה בית

CEF

New member
../images/Emo71.gif תודה לכל מי שענה

אין לי מושג מה ההבדל בין סאג' לטאבון
. נראה לי שאני צריכה לטאבון בכל מקרה, אני באמת אקפוץ לטירה ואבדוק באחת המאפיות שם.

alonaski

New member
סאג' - זו מתכת קעורה שמניחים על גחלים/מדורה

קטנה ועליה מדביקים את הפיתות הקטנות והופכים אתם מצד לצד. בד"כ פעילות שכיחה עבור ילדים בטיולים/בטבע. טאבון = זה תנור אבנים כמו תנור של פיצות. אם את מחפשת בצק לסאג' עבור פעילות לילדים, כמדריכת טיולים אני ממליצה לך לעשות את הבצק איתם בשטח - הם מאוד נהנים לראות את זה ולהשתתף בבלאגן של הלישה. את יכולה לעשות חיפוש בגוגל לרשום : בצק פיתות סאג' - ותקבלי כמה תוצאות למשל את המתכון הזה: http://www.matkonim.net/forum/viewmsg.asp?msg=30356 זה מאוד פשוט. גם לא בהכרח חייבים את השמרים (אבל אז זה יוצא פחות איכותי).

CEF

New member
אופס, אכן התכוונתי לסאג' ../images/Emo9.gif. ותודה...

ידעתי. הרבה טועים. להלן מתכון קל.

ל- 20 איש. 1 ק"ג קמח 2-3 כוסות מים פושרים מלח [כפית] 1/3 כוס שמן זית [כתית מכבישה קרה] שמרים [50 ג' גוש או, 2 כפות שמרים יבשים] ************************************************ קמח+מלח מערבבים .......מוסיפים שמן,שמרים ומים . לערבב עד לקבלת בצק . לתת לו לנוח שעה או יותר. [אפשר להכין בלילה ולהכניס למקרר בתוך קערה ] ********** בהצלחה דבוש

למעלה