מישהו יודע איפה אפשר להשיג דיוידי? אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג דיוידי של על טבעי בבקשה תגידו לי
מ מאמי36 New member 3/9/06 #1 מישהו יודע איפה אפשר להשיג דיוידי? אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג דיוידי של על טבעי בבקשה תגידו לי
• •°D a N u § h°• New member 4/9/06 #2 אממ... בעקרון הDVD יוצא בארה"ב רק ביום שלישי..(ה-5 לחודש) נחכה שזה יגיע לארץ..ומקווה שזה יהיה בכל החנויות. אבל אני שאלתי מתישהו בבלוקבאסטר בעיר שלי, רעננה אם זה יגיע ואמרו לי שכנראה שלא..בכלל לא ידוע להם על זה.. אבל בטוח זה יגיע למקומות מסוימים..
אממ... בעקרון הDVD יוצא בארה"ב רק ביום שלישי..(ה-5 לחודש) נחכה שזה יגיע לארץ..ומקווה שזה יהיה בכל החנויות. אבל אני שאלתי מתישהו בבלוקבאסטר בעיר שלי, רעננה אם זה יגיע ואמרו לי שכנראה שלא..בכלל לא ידוע להם על זה.. אבל בטוח זה יגיע למקומות מסוימים..
L lilacs1 New member 4/9/06 #4 בפ"ת... בעיקרון, אפשר להשיג את כל הסדרה להשכרה בוידאו דן בפתח תקוה.....
מ מאמי36 New member 4/9/06 #3 תודה........ תודה רבה שענית לי ואם תשמע שזנ מגחע או משהו תוכל להודיע לי??...
מ מאמי36 New member 4/9/06 #5 תיקון ההודעה הקודמת..... תודה שענית לי ואם תשמעי שזה מגיע תוכלי להודיע לי???......
מ מאמי36 New member 6/9/06 #7 וואלה...... ואוו מגניב תודה שאמרת לי אבל את יכולה להגיד לי איפה אפשר להשיג את זה???......ואם זה בטוח רק להזכרה???????........
וואלה...... ואוו מגניב תודה שאמרת לי אבל את יכולה להגיד לי איפה אפשר להשיג את זה???......ואם זה בטוח רק להזכרה???????........
L lilacs1 New member 7/9/06 #8 רק להשכרה, הם יכולים להזמין את זה גם למכירה אבל בטח יקחו ממך הרבה כסף....בסביבות ה-350 שקל או אפילו יותר. הצעה שלי - תזמיני מאמזון - יצא לך זול יותר .
רק להשכרה, הם יכולים להזמין את זה גם למכירה אבל בטח יקחו ממך הרבה כסף....בסביבות ה-350 שקל או אפילו יותר. הצעה שלי - תזמיני מאמזון - יצא לך זול יותר .
מ מאמי36 New member 7/9/06 #9 איפה???.... אפשר לקנות את זה איפה???......איפה זה אמזון???......יש לך את הטלפון?????........
1 15freedom girl New member 14/9/06 #13 מה זה הדיוידי הזה בכלל... אבל אם זה קשור לעל טבעי.... יש אותו באיזור מודיעין???