מישהו יודע איפה אפשר להשיג

cold as ice

New member
מישהו יודע איפה אפשר להשיג

את The One Ring? ראיתי שיש כאלה בחו"ל... עם הכיתוב מבפנים ומבחוץ... בארץ יש אותן? ואם כן איפה אפשר להשיג אותן,וכמה הן עולות? (אני לא מחפש טבעת עשויה זהב... אני מחפש סתם עותק של הטבעת...) תודה מראש.
 

Eowyn of Rohan

New member
אני לא ממש זוכרת..

חבל שלא שאלת פה קודם כי הייתי ברננים אתמול ויכולתי לשאול. משהו בסביבות ה-40.
 

Pagra Baleben

New member
40?! ../images/Emo12.gif

אני ראיתי אחת לפני כמה חודשים בעשרה שקלים, נחמדה כזאת, באיזה הפנינג. הייתי צכה לקחת אותה. *דופקת ראש בקיר*
 

cold as ice

New member
אתם בטוחים שזה כזה

זול??? אני ראיתי אחת ב50$... ומה עם השרשרת EVENSTAR של ארוון? גם אותה ניתן להשיג ביער? ואיפה אפשר להשיג בדיוק את The One Ring ב 10 שקלים????? איזה הפנינג????
 

aniviel

New member
הEVENSTAR...

לפי מה שידוע לי אי אפשר להשיג בארץ. והטבעת, גם הזאת שב10 שקלים וגם הזאת שב40 שקלים הן מן הסתם סתם חיקוי דיי עלוב מה שראית ב50$ בוודאי היה מכסף אמיתי. אני קניתי ב10 יורו ביוון את הטבעת מכסף אמיתי אבל לא במותג מהסרט (מישהו סתם עשה אותה) ולכן היא הייתה זולה.
 

Pagra Baleben

New member
זה נראה אותו דבר..בערך../images/Emo80.gif

אז לא אכפת לי
 

are27

New member
אפשר להשיג

אפשר למצוא באתר הזה את הטבעת אני אישית קניתי ומאוד מרוצה http://www.madab-il.com/catalog/index.php?cPath=35&osCsid=2fe5f9b171e8f9763d4ebce582dd325d
 

dunadan

New member
ווי!

יפה יש גם את הטבעת של בראהיר! כל הכבוד על הקישור
 

אלרוס

New member
הסבר איך להשיג

אוקיי, ממינס טירית אתה פונה מזרחה, שם אחרי כמה זמן אתה מגיע למינס מורגול (פסלים גדולים, קשה מאוד לפספס) ועולה במדרגות (המעלית עולה המון, לא כדאי), משם אתה נכנס למערה ויוצא ליד מגדל (תוודא שאתה יוצא ליד המגדל) משם אתה פונה צפונה ומגיע להר גדול באיזור של מישור, תתפס עליו וקפוץ פנימה, תוציא את כל החומר משם, בערך כעשירית האחוז זה זהב טהור, תחשל אותו מחדש והרי לך הטבעת האחת.
 

Pagra Baleben

New member
לת"א יש רכבת../images/Emo80.gif

זה יותר פשוט. או שהארץ התיכונה השתכללה?;D
 

אלרוס

New member
תנסה למצוא בת"א את הטבעת האחת

יש רק אחת כזאת (השם בכלל לא מרמז על זה, הלא כן?) הוא לא שאל על העתק של הטבעת האחת, הוא שאל על הטבעת האחת, אז נתתי את ההסבר
 
למעלה