מישהו יודע איפה אפשר להשיג

BlackUnicorn

New member
קודם כל זה "את" ולא "אתה", אבל

אני אסלח לך
דבר שני - עדיפות למציאת DVD איפשהו (חיפשתי באתר של בלוק באסטר ולא מצאתי).. תודה :)

BlackUnicorn

New member
ושאלה נוספת - על איזה סטנדאפיסט

אתם ממליצים? בסגנון הסטנדאפ של אדיר מילר (שיורד קצת על הקהל, נותן הרבה בדיחות על היום יום וזוגיות) ? היינו הולכים שוב לאדיר מילר, אבל הבנתי שהוא די ממחזר.. תודה!

Forever NemeSh

New member
שחר חסון, רוני ששון...

מופעי המרתונים למינהם שמתקיימים בצוותא.. אלה ההמלצות שלי

BlackUnicorn

New member
טוב, עדכוניישן:

היינו אתמול אצל שחר חסון- והיה פשוט ק-ו-ר-ע!!!! הבן אדם ענק!!! הדבר היחיד שהתאכזבתי ממנו היו השירים בסוף.. מצאתי אותם משעממים ולא מצחיקים, ככה שיצאתי עם טעם של שעמום מההופעה.. אבל בסה"כ היה ממש כיף ונהננו מאוד! ישבנו בשורה הראשונה והוא לא הצליח לקטול אותנו כל כך
רציתי לשאול - הוא ממחזר חומרים (בדומה לאדיר מילר), או שבגלל שרוב ההופעה שלו בנוייה על אילתורים (או שככה נראה לי?), אפשר לחזור ולהנות מחדש? אה ודבר אחרון - באחד השירים שלו בסוף הוא העלה בחורה (משהו "תן לי כאפות על התחת") ועלתה איזו בחורה, שביום יום בטח תחשבו שהיא איזה ביישנית משהו, כל השומנים יצאו לה מכל מקום - והיא רקדה איתו כאילו שהיא באמצע *יון, אני לא צוחקת.. כל הקהל היה בהלם.. בקיצור - ממליצה לכולם ללכת.. מי הסטנדאפיסט הבא? נראה כבר
אה כמעט שכחתי - בתחילת ההופעה הופיע עמירם משהו, גם הוא היה מעולה.

הייתי בהופעה של רוני ששון שלשום

הוא הופיע בבסיס שלי במסיבת פורים. הוא מאוד טוב ודי מצחיק. הוא גם לא רדוד מדי. מה שכן הוא לא יורד יותר מדי על הקהל ומשתדל שלא להגיע להומור נמוך וזול. לי אישית זה היה טוב כי אני לא אוהב הומור נמוך וזול אבל אם אתה אוהב את זה אולי עדיף סטאנדאפיסט אחר בשבילך...

BlackUnicorn

New member
האמת היא שאין לי ניסיון של ממש

בסטנדאפים. הכי אהבתי בינתיים את אדיר מילר , שהסטנדאפ שלו שונה לגמרי מהתוכנית בטלוויזיה. מאוד אהבתי. האם יצא לך לראות אותו? זה נקרא הומור רדוד? או שלא? למה אתה קורא הומור רדוד, לדוגמא? תודה. ואגב אני בחורה.

רשף לוי מדבר הרבה על זוגיות

יורד על קהל גם אבל לא יותר מדי שחר חסון יורד המון על קהל וגם רועי לוי

BlackUnicorn

New member
תודה, הזמנו כרטיסים למחר בערב לשחר

חסון. פעם ראשונה שלנו בשורה הראשונה... מעניין איך יהיה, בחיים לא שמעתי אותו (אולי פה ושם ולא ידעתי שזה הוא בכלל). תאחלו לי בהצלחה
חסר לכם עם ההמלצות שלכם שלא יהיה טוב!!!
(לא מתייחסת אליך ספציפי - הלוווווווווווווווווווו (חח) ). יום נעים

BlackUnicorn

New member
../images/Emo2.gif 80 ש"ח כרטיס + 10 ש"ח עמלה

בגלל שהזמנו בטלפון = 170 ש"ח לשני כרטיסים.

שחר חסון, רועי צברי

בדישי, קיצר לך תחרוש על הקומדי בר עד שתדע את כל הקטעים של כולם בע"פ [שיט זו אני
]

למעלה