מישהו יודע איפה אפשר לקנות... דחוף

Yaronimus

New member
מישהו יודע איפה אפשר לקנות... דחוף

מישהו אולי יודע איפה אפשר לקנות "שריון קשקשים" (מין סוודר של טבעות מתכת שראיתי בתמונות של המשתתפים בוורפוררינג) או איך להכין.... דחוף מאוד, תודה.

lightningbolt

New member
אתה בתרת את עצמך

שיקיון שרשראות\טבעות לוקח בערך חודשיים להכין אם אתה צריך את זה דחוף תיהיה לך בעיה ממש גדולה להשיג אחד (אלא אם כן תלך לחנות ענתיקות או משהו דומה)

raistlin majere

New member
אני יכול להכין לך אחד

אבל זה תלוי...... זה תלוי באיזו קבוצה אתה.... עם אתה באמור יש לי 2 סוגי שאני יכול להכין לך עם לא אז רק אחד

Yaronimus

New member
חשוב

אני רוצה להיות ב"דבר הבא" אבל בוא נדבר על מחירים.... מה המחירים שלך?

raistlin majere

New member
שוב זה תלוי....

עם אתה באמור....אני יכול להכין לך 2 סוגים.... עם לא אז רק 1 מיוחד לאמור עולה בסביבות 500....(לא מחיר קבוע מראש....צריך לבשת ולדבר על זה) הרגיל עולה בסביבות 300 (כנ"ל לא מחיר קבוע מראש)

Sern

New member
אם אפשר לשאול...

מה ההבדל בין chainmail מיוחד לאמור ו chainmail רגיל? אני משחק באמור ואני כרגע מכין לעצמי אחד, אז מעניין אותי לדעת.
ארם.

raistlin majere

New member
אוקי

המיוחד של אמור לפי מה שזכור שנדב אמר לי צריך להיות ממתכת "מיוחדת" שיש רק לנפחי אמור השריון הזה הוא מטבעות כפולות..קטנות..מבריקות... וקצבות מולחמים... מה שיוצר שיריון יפיפה וחזק נדב אמר לי למכור אותו רק לאנשים אמור אז זה מה שאני עושה והרגיל הוא רגיל טבעות גדול כמו שיש להרבה אנשים

Sern

New member
אה!

להלחים קצוות זה פשע! זה לא ת´מטי וזה גם נראה הרבה פחות טוב (לדעתי האישית). אבל זו רק דעתי האישית, כאמור.

Umrug

New member
chainmail is the name

Material for chainmail costs about 100 shk, and it takes another 1-3 month to make a thing. Nice cutter costs about 80-120 shk. Do not start work without proper consultation. Ready chainmail can be bought in Russian community for 400 - 1000 shekels. o Btw, I can give a proper consultation. o

Yaronimus

New member
מה קסדות מישהו יודע איפה אפשר להשיג

איפה אפשר להשיג קסדות אותנטיות, ממתכת ולא מפלסטיק? מה המחירים?

Umrug

New member
../images/Emo61.gif

I don´t know where to buy a steel helmet. You can order through the Internet, but its crazy money (80$+). If you are looking for protection, plastic helmets do very good(50-100shk), and if for hitpoints, beauty and comfort - coif is the best, but it does not protect at all. o

למעלה