מישהו יודע איפה אפשר לקנות...

shaqkim

New member
מישהו יודע איפה אפשר לקנות...

מכנסי אגרוף נורמליים!!!! הלכתי למגה ספורט יש להם מכנסים וקטנים מדדתי XXL היה כמו טייץ. למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות? תודה מראש

BROWN BOMBER

New member
רק עם אין לך בעיה להגיע לצפון...

בכפר יסיף יש חנות עם כל הציוד הדרוש לאומנויות לחימה ברמה הכי גבוהה שיש. כפפות, נעליים, מכנסיים, כסדות וכו' של חברות כמו TOP TEN, RINGSIDE, GREEN HILL, ו - RINGSIDE. אבל אני בתוח שאיפשהוא באיזור שלכם יש מקום דומה. תשאל את המאמן מאיפה הוא מביא את הציוד...

ננדין

New member
אולי בדו קרב...

לא רשום באתר כלום על מכנסי איגרוף אבל לדעתי שווה להרים טלפון!

shaqkim

New member
פישר אתה יודע אולי מאיפה אבי שיטרית

השיג את המכנסיים שלו???

shaqkim

New member
שיטרית, אני יודע שהוא לא התחרה

דיברתי איתו. שחכתי לשאול אותו מאיפה המכנס. לג'וקר כן התחרתי בזירה ה-24

MikeTyson

New member
מה יש בארץ ???

אם יש לך ויזה לחו"ל הרווח כולו שלך... גם אני הלכתי למגה ספורט לא מזמן וראיתי את מכנסי האיגרוף שיש שם. המידה הכי גדולה מתאימה לילד בכתה ג'.

RoyceGracie

New member
המאמן איגור סלצקי מביא מחו"ל

ציוד איכותי של חברות רציניות, כל הכפפות אש והכפפות נמר אפשר לקנות דרכו ולא במחירים גבוהים מידי (למעשה יותר זולי מבאינטרנט). בכלל, אני במקומך הייתי מתקשר למאמנים ושואל אותם מה יש להם ומה הם מוכרים ובכמה... לקנות בדו קרב או חנויות כמו מגה ספורט זה מחירי שחיטה ! בכפר יסיף יש חנות זולה ועם המון מגוון אבל איכות לא גבוהה- בעיקר ציוד מהודו (אני מדבר על הכפפות שלו). יום טוב

shaqkim

New member
יש לו מכנסי אגרוף??? אם כן יש לך

אולי את המספר שלו? או אם תוכל להגיד איפה הוא נמצא? תודה מראש

RoyceGracie

New member
איגור או המוכר בכפר יסיף ?

את הטלפון של איגור תוכל למצוא באתר הבא: MUAYTHAI-IL.COM אני חוזר, אני במקומך הייתי מתקשר למספר מאמנים בתחום האיגרוף ושואל אותם כמה עולה מכנסים אצלהם. בברכה

Boxline

New member
רק בחו"ל !!!!!!!!!!!!!

אלא אים אתה רוצה לקנות מכנסיים ב-20 סוג ג'

למעלה