מישהו יודע איפה הסניף בחיפה בדיוק?

kotzimotzi

New member
מישהו יודע איפה הסניף בחיפה בדיוק?

ויש שם הופעות היום- באיזה שעה?

One In A Milion

New member
כמובן!!!!

19:00 אדמונג פלג 17 ליד הכניסה העליונה של בית ספר תיכון ליאובק!!!

One In A Milion

New member
היה ע-נ-ק!!!../images/Emo24.gif

חיים אל תגרום לי לגחך... כאילו אין לנו עוד מה לעשות בחיים,להעתיק מקן נווה שאנן? [כ-ל קן נווה שאנן?] אז עשיתם הופעות לפנינו,זוועה...ואנחנו קיימים הרבה לפניכם.מישהו מתחשבן על זה? אה כן,ואנחנו גם קיימים עכשיו,וגם בעתיד,חה. ממש לא חשבנו עליכם כשאירגנו את זה...!!! לפרגן יהיה יותר נחמד כרגע,חיים. אנשים,היה א-ד-י-ר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי שלא בא ח-ב-ל!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 300 אנשים הגיעו,לקן כרמל צרפתי!!!!!!!!!! גאווה. שלוש מאות אנשים...איזה מספר עצום...

אל תשכחי להוסיף....

שהיו איזה מאה בחוץ ואיזה מאתיים חמישים בפנים אהה וכמובן שהסכום הכולל שיצא מהערב הזה היה אמממ 3750 שח

One In A Milion

New member
ya

הוא עובר תהליך ארוך...עד שהוא חוזר חזרה אלינו לקן. עובר דרך כל המחוז ...משהו כזה...ואז חוזר אלינו,נתון להחלטה שלנו מה לעשות איתו,זה החוקיות של כסף שמורווח במסגרת התנועה-ככה אני הבנתי לפחות. ועוד לא החלטנו מה נעשה איתו,חוץ מדבר אחד שכן-צ´ופר קבוצתי..כנראה כובע מיוחד או משהו כזה...אבל זה יגיע בערך ל-500 שקל..ויש עוד המון.

פשששש

ממש נשארים דבוקים לעקרונות, הא? לוקחים כסף מאנשים בשביל כלום... לא על הוצאות ולא על כלום... אה, בעצם כשאני חושב על זה, המטרה נורא חשובה, כובע מיוחד! מעניין מה זה בכלל...

One In A Milion

New member
דבוקים לעקרונות,עד לאחרון בהם.

הגיוני וברור שחלק נכבד מהכסף הולך אל הקן! דברים שהקן צריך,ציוד,תיקונים,וכו וכו וכו. ולהוצאות של האירוע עצמו. ומה זה לוקחים כסף מאנשים בשביל כלום??!! היית שם בשביל לקבוע את זה? אנחנו הוצאנו ת´נשמה חודש שלם בשביל להרים את הערב המדהים הזה!!! אנשים נהנו שם בטירוף!! הם שילמו 15 ש"ח מסכנים...וכן,זה סכום מסכן. בשביל ערב ענק,מושקע,והיה אדיר. המטרה-להביא לתודעת אנשים-שיש דבר כזה שנקרא תנועת נוער,במקרה שלנו-הנוע"ל. שיראו מה זה קן,שיראו חולצות תנועה. בשביל הקבוצה שלי ובשבילי,העונג והכיף לא הגיעו מהכסף,ממש לא. זה הגיע מעצם העניין שאצלנו,בקן כרמל צרפתי-מחוז חיפה-היו 350 אנשים במסיבה,ש-אנחנו הרמנו. כבוד אנשים,פירגון. אני חושבת שאחרי כל המאמצים והטירחה,אנחנו יכולים "להרשות" לעצמנו,לקחת מכסף שאנחנו הרווחנו בכבוד וביושר,לעשות צ´ופר קבוצתי. אפשר לקבל את אישורך ? dead swedish girl החוצפה. עלו והגשימו חברים נעמה

One In A Milion

New member
את יודעת...כמו שאומרים...

חבל ! אנחנו לא שואלים אף אחד שלא מהקבוצה/מהקן מה לעשות עם הכסף. למרות ש-הצעות-כן מתקבלות,כל עוד הן לא מגיעות בטון של תלונה. את יכולה להיות רגועה,ובטוחה,שהכסף הזה יגיע למטרות רציניות,מועילות,וחיוניות,עכשיו תוכלי לישון בלילה! עוד לא סגרנו מה אנחנו עושים עם כל הכסף,זה הרבה כסף. לא ישבנו ודיברנו על זה יותר מכמה דקות ספורות. הצ´ופר יהיה זה מה שבטוח,מגיע לנו. אני לא מבינה למה אני מרגישה צורך להסביר ........? לילה טוב?

יש לי שאלה...

מה גורם לך לחשוב שהכסף מגיע לכם ולא נגיד ללהקות, שהיו צריכות להתווכח הרבה זמן רק בשביל לקבל כסף לחזור הביתה? הרי בסך הכל אני משער שאנשים באו בשביל הלהקות ולא בשביל לבלות ערב איכות בקן של הנוע"ל... ולמה את מתייחסת לזה כאילו זה היה הופעות תנועתיות או משהו? כי זה לא היה... כנראה שצריך ללמוד לא לארח בעתיד הופעות פאנק והארדקור בקינים של הנוע"ל... ואפילו עם 15 שקל זה לא הרבה (שזה דווקא יוצא הרבה ביחד עם הנסיעות להופעות וכל מיני), למה לקחת 15 שקל כשאפשר לקחת פחות?

One In A Milion

New member
יש לי תשובה

עם כל הכבוד ללהקות,ובאמת-המון כבוד,והערכה לכך שהם באו להופיע אצלנו. רובן לא להקות מוכרות,אם לא כולן...ואלה לא להקות שמופיעות בשביל כסף...אלא בשביל הכיף,בשביל הקהל,בשביל פירסום. כל להקה שמגיעה מחוץ לחיפה-קיבלה כסף על הנסיעות,והיו ויכוחים על זה,כי היה בילבול באירגון,אבל בסוף הכל היה בסדר. ואני מאוד שמחה שאנשים באו בשביל הלהקות,לא חשוב אם הם באו בשביל להיות בקן או לראות את הלהקות,הם היו בקן-וזה מה שעושה את ההבדל. למה 15 שקל.? חישוב מדוייק. כיסוי כל ההוצאות. אך מכיוון שבאו המון אנשים,לא ציפינו לכל כך הרבה-יצאנו מורווחים בהמון,והכסף ילך למטרות נכונות. בואי לא נהיה קטנוניים,ה-15 שקל האלה,כל כך חסרי משמעות שזה מדהים. אני לא מבינה איך אפשר בכלל להגיע למצב של תלונות על מחיר הכניסה. היה ערב מדהים ומושקע,כולם נהנו. מאוד חכם מצד מישהו לבוא ולהתלונן על הערב,על דברים מטופשים,אחרי שהוא נהנה.

שנייה

מישהי אמרה פה שלא הרשו למכור בפנים בגלל שבנוע"ל לא מוכרים שום דבר כדי שלא יהיה מצב שמישהו יקנה משהו, ומי שלידו לא יכול להרשות לעצמו את זה. אז איך זה מסתדר עם ה-15 שקל כניסה? בסך הכל רוב הדברים שנמכרו שם עלו פחות מ-15 שקל... ואם זה היה חישוב מדוויק, כנראה שציפיתם שיבואו בערך 50 אנשים... אם אתם באמת רוצים לשמור על הדרך שאתם כל כך מתגאים בה, תיקחו את הכסף ותעשו איתו משהו חשוב, משהו שהוא לאו דווקא קשור בנוע"ל! ברק

אה, ועוד משהו

אז מה הלהקות האלה הן לא בשביל כסף? אם כבר מרוויחים, אפשר לתת להן, כדי שיוכלו לעשות עוד הופעות...

יש לי שאלה אליך:

אתה היית באיזושהי להקה שהופיעה? שיש לך בכלל זכות לומר לנו מה לעשות, הלהקות ידעו שהן מופיעות בחינם אי אפשר היה לשלם להן מפני שזה לא נחשב בהוצאות, אתה או את לא מבין שאם אין קבלה על הכסף שנותנים זה נקרא כסף שחור, וזה יוצר סיבוך, אנחנו לא ממננו את האוטובוס כך שההכנסות עליו לא היו אלינו

לא

לא הייתי באף אחת מהלהקות, אבל אני לא רוצה שדבר כזה יקרה לי מתישהו עם הלהקה שלי. ו...כסף שחור? הווווו... ;) ברק

mitnahell666

New member
המטרה הושלמה

הצלחתם להביא לתודעה שלי ושל עוד הרבה אנשים עד כמה אתם אנשים מסריחים. אין לי בעיה עם זה שהרווחתם מההופעות וגם לא מזה שאתם הולכים לקנות כובעים מסכנים לסניף שלכם (טוב אולי קצת) אבל בהחלט הראיתם לי איזה חרא הנוער העובד והלומד: חיפוש לא מוצדק ומשפיל בדברים האישיים של אנשים, העפה של אנשים שרוקדים כמו שצריך בזמן שהחבר´ה שלכם מביאים מכות בסירקל פיט, פרסום הפעילויות שלכם (שעולות "רק" 120 שקל) ובאותו זמן ניסיון לסתום לנו את הפיות ולא לתת לנו למכור ולחלק חוברות, עיתונים, פאנזינים, דיסקים ועוד (שהיו במחירי עלות לא כמוכם יא חולערות) כי זה "ישטוף לחניכים ת´מוח". אני למדתי מה זה הנוער העובד והלומד, לפחות קן כרמל צרפתי, ועכשיו אני יודע מה תהיה התגובה שלי שאני אראה חולצה כחולה. תודה רבה. ד"א מי היה היךד הזה שחשב שההופעות האלה הן פסטיגל או משהו וניסה "להנחות" את הערב?

שלום לך

אוקי אז יש לי רק כמה דברים להגיד לך א. במפעלים שיוצאים דרך התנועה אסור לקנות, לא הרשינו לכם למכור בתוך הקן שלנו מה לעשות אנו דוגלים בשוויון שאם אין לאחד אז האחר צריך להתחשב בזה ולא לקנות לידו- ממש מצטערים- מה שכן הרשנו למכור בחוץ ולחלק את הפליירים שלכם. ב. לא חשבנו שיבואו כ"כ הרבה אנשים ושנרוויח סכום כזה של כסף, חשבנו שרק נכסה את ההוצאות שהיו לנו (בסביבות ה-1000 ש"ח) עוד לא החלטנו מה לעשות עם הכסף הזה כי עדיין עברו רק שלושה ימים והדבר הראשון שעלה לנו בראש זה צ´ופר לקבוצה, כמובן שחשבנו על סיבסוד לפולין אבל כפי שחברי השביעיסטים בתנועה יודעים ש3000 ש"ח יעזרו רק לבן אדם אחד- ושוב אני חוזרת שאנחנו תנועה של שוויון. ג. חשבנו שכתבנו פה על הערב הזה כדי להרים את התודעה הנוע"ליסטית שלא משנה בן כמה אתה גם אתה יכול לשנות- אז אנחנו מצטערים לא חשבנו שאנשים יהיו כ"כ אטומים וכ"כ לא מפרגנים מה קרה זה כ"כ קשה ענת קן כרמל צרפתי אימפריה- ותאמינו לזה

למעלה