מישהו יודע איפה הרמטכ"ל גר?

havlaz

New member
מישהו יודע איפה הרמטכ"ל גר? ../images/Emo11.gif

אמרו לי הוא היה גר קרוב אלי.. איפה עכשיו? אני צריך לקפוץ אליו לביקור...
אף אחד לא רוצה אותי!!!!!1 אני יתקע באיזה תפקיד נידח בצה"ל! ואני רוצה מחשוב! (או גלי צה"ל ודובר צה"ל, אבל די שחכתי את הפרוטקציה איפשהוא). אפילו את הקב"א שלי אני בקושי יודע (מזה בקושי? פשוט לא יודע). איזה מישהו שדיברתי איתו בטלפון בבית הספר למקצועות המחשוב בצה"ל רמז לי (האמת יותר אמר, אבל אני מנחם לעצמי את הבשורה), שעם הנתונים כמו שלי (פרופיל קרבי, משפחה מבוססת, לא אח יחיד, ולא נפגע טרור או צבא) בצירוף הנתונים שאני עצלן ולא בדיוק עושה הרבה מתמטיקה ואנגלית (מהההה, אין לי כוח!!!!), שאני די יכול לשכוח מזה ושכדאי שאני כבר יחפש בניין גבוה (עזיראלי למשל) ויפול בטעות (נו טוב, אני הוספתי לעצמי את זה). אני רואה חברים מניאקים ביחידות כאלה, יוצאים כל יום הביתה, מניאקים. ואני? גם בקושי רוצים אותי, וגם אם יקבלו אותי, איזה כל יום הבית? הבית שלי באילת!!!! ולמיטב ידיעתי, שום דבר שווה לא פועל פה באזור. אני בעד לנהל מאבק לקבל אותי לאן שהוא. חוצפאי ינהל את הקמפיין, אריאל יעצב (בטלי לו את החסימה!), ילדה בלבן תארגן את כל פרויקט האתר ושאר חברי הפורום יבנו אותו (מה רק אתרי הכרויות הם יכולים לעשות?). מסכנים בצה"ל.. למי אמרו "תשכח מזה" (מפוצץ את אמאמאמאמ שלהם במכתבים, מכתבי המלצה, איומים וכו' וכו').. bye.

gilad g

New member
או שיגייסו אותו למוזיאון חיל האוויר

מחפשים שם דוגמנים/יות

חוצפאי

New member
../images/Emo13.gif

בכל מקרה... מזתומרת שומדבר לא פועל באיזור? יש כמובן את זי"ס, בסיס חיל הים באילת. תוכל להיות בקרית שליטה ימית (בקש"ית) שם

havlaz

New member
אני לא מחפש להשתחרר מצה"ל

אני דווקא מאוד רוצה לשרת.... אבל אני רוצה לשרת בתפקיד שאני יאהב לעשות אותו, ויהנה ב3 שנים האלה (+3 שנים קבע לחלק מהיחידות
) לא כאיזה מחסנאי או מכין קפה.. ואני גם לא רוצה להיות בחיל הים, כי אין שם שום דבר מעניין.

yuval k

New member
../images/Emo128.gif

זיו נמצא בחיל הים. חסר לך שתדבר מילים רעות על סמל זיוצי

havlaz

New member
הוא מודה שהוא עושה תפקיד של

*ו*ה בא בבוקר, הולך ב4. לא עושה בזמן הזה שום דבר מועיל

חוצפאי

New member
havlaz, דרלינג, תקשיב לי מותק.

אני לא עושה קפה בצבא. אני אלחוטן. אני יודע מורס, הצפנות, סוגי קשר, סוגי אנטנות, מרחקים, קילוהרצים ודברים שאין לך מושג שקיימים. כשאני אשתחרר אתה תלך לריקושט כדי להשלים ציוד. אל תתעסק איתי בכל מה שנוגע לצבא |ציפורניים|

yuval k

New member
מתוקף תפקידי אני דורש לדעת במה

הרגזתי אותך. אני רק אמרתי לו כמה אתה טוב, מוצלח, מדהים, לא חולה, לא זונה, לא עושה קפה בצבא, מעצב מוכשר, etcetera etcetera.

havlaz

New member
למסור למי ד"ש?

מאיפה לי עם מי דיברתי? יש לך פרוטקציה שם?

havlaz

New member
טוב

תשלח לי פירוט של מקומות מומלצים אני אשב ואבחר מה נראה לי.

למעלה