הבנת הנקרא... והבנת כוונות...
כשבן אדם עונה לשאלה עדיף שיענה תשובה ברורה או שלא יענה בכלל, ואם העונה לא רוצה לפרט שיכתוב שאינו חפץ בפירוט ובציון מקום מגוריו. מה הבעייה לכתוב לדוגמא "אני גר בסביבת הרחובות XX ו-YY " ? אני למשל, ואתם יכולים לראות זאת בכל תגובה ותגובה שלי מציין דברים מלאים או שכותב במפורש "אין לי את המידע וכדאי להמתין לתגובות נוספות". אבל להגיב כפי שהנ''ל הגיב : • ליד הבית שלי היה היום בצהריים מכבי אש. Volldemort זה היה באחד הבניינים בסביבה, אבל לא ראיתי לא עשן שחור ולא שום שריפה....רק מכבי אש. גם אנחנו תהינו מה קרה... - מה יכול בן אנוש להבין מתגובה סתומה שכזאת ? ולכן עניי כפי שעניתי. מצד אחד יש ביניכם כאלה שמתלוננים על רצינות יתרה ומצד שני יש המתלוננים על ציניות ו/או על תגובות שנכתבות בהומור. אז תחליטו מה יותר טוב לכם. מן הסתם אני חושב שגם על כך לא תהיה הסכמה כי כל אחד מבין אחרת ומעוניין באחרת. אז עם כל הכבוד לסנגוריה המלומדת שלך (מהיכן אתה יודע למה הוא התכוון ?) אני מעדיף תשובה מבעל הדבר. ועוד משהו : אנחנו הוצאנו כאן סתם אנרגיה מיותרת על כלום. פשוט על כלום. סופר סיפור, הוספתי שאלה ותראו להיכן זה התדרדר בגלל חוסר הבנה... לא מבין אתכם.