מישהו יודע איפה מוצאים את "פומיקי"?

תומר שי

New member
מישהו יודע איפה מוצאים את "פומיקי"?

זוכרים סדרה ישנה שהיתה פעם בערוץ 1 בשם "פומיקי". דמות מצוירת בסדרה רגילה? מענין אותי אם יש לה עוד נוכחות ברשת.

תומר שי

New member
כן. רק חבל שכלום לא באנגלית

חפשתי דברים באנגלית ולא מצאתי. אני מחפש איזה שומר מסך או רקע לחלונות של פומיקי ובינתים לא הצלחתי למצוא דבר כזה.

תומר שי

New member
../images/Emo13.gif יש בזה הגיון

כנראה שלא אהבת אותה מספיק. הסוד שלה זה שהיא מפתחת את החשיבה מבלי שתהיה מודע לזה בסוף.

עכשיו אני אתחיל לאהוב אותה שוב

נראה מה היא תגלה. ועדין אני נלחם בשיניים כדי להוציא ציונים טובים!

תומר שי

New member
תמשיך להשקיע

גם לי מתמטיקה זה לא משהו שבא בקלות. הייתי צריך לפגוש מורים טובים למתמטיקה שיעזרו לי והם עזרו ובסוף זה הצליח. אז המסקנה היא שכל אחד יכול ללמוד מתמטיקה. צריך להשקיע המון ומורים טובים. תמשיך להלחם ולהוציא ציונים טובים. להזיק זה אף פעם לא יכול.

לא כל אחד יכול ללמוד מתמטיקה

יש מי שיש לו את זה ויש מי שאין לו עניין של כשרון בדיוק כמו בציור...

מצטער להגיד,אבל מה שאמרת

שטות אחת גדולה!!!!!! רק צריך להשקיע... רוצה דוגמא??? הייתי הילד הכי גרוע באנגלית ועכשיו אני 5יחידות(הרמה הכי גבוה בבית ספר שלי) ואני יושב על 98(
בלי לפתוח פה לשטן) אתה שואל איך זה??? השקעתי והנה יש תוצאות.

תומר שי

New member
אתה צודק

לא בטוח שזה הפורום המתאים לדיון הזה, בשביל זה יש פורום מתמטיקה בתפוז. גם לדעתי כל אחד יכול להצליח בכל מקצוע אם רק ישקיע. אם אתה יודע שאתה גרוע במתמטיקה אתה צריך להשקיע למקצוע יותר זמן בשיעורי בית. יכול להיות שהמורה שלך למתמטיקה לא טוב. תחשוב אולי להחליף מורה אם אפשר או לעבור לכיתה אחרת עם מורה יותר טוב. מנסיון אישי מורה טוב במתמטיקה זה חלק מההצלחה במקצוע. אתה צריך מורה שיתן לך מוטיבציה. יהיה מוכן להסביר לך כל דבר, לעזור ולפתור שיעורים שהתקשת בהם. גם לי אמר פעם מורה ב-4 יחידות שאני אפס במתמטיקה. בינתים עברו השנים ומתמטיקה היא חלק מהעבודה שלי בתיכנות. למדתי ברמה של 5+ יח' ומתמטיקה והמורה ההוא טעה. הוא היה מורה גרוע וחבל שלא עליתי על זה ולא חשבתי לעבור למורה אחר.

אז זהו שהמורות אצלנו לא טובות

בכלל(הייתי אומר משהו אחר,אבל אולי יש איזה מורה שרואה מה שאני כותב
)

ailag

New member
זה ממש תלוי בחומר, במורים ובשיטת

הלמידה. אני, למשל, ממש טיפוס של מתמטיקה. בתיכון לא למדתי (וציונים בהתאם) כי לא טרחתי להיות ערה בשעות הלימודים, אבל המורה הפרטי הנכון עזר. קרה לי מקרה דומה עם רעות לפני כמה שבועות, כשהמורה שלה לימדה אותה בצורה לא טובה - וכשלימדתי אותה זה נקלט. זה תלוי בפתיחות של התלמיד ובמורה. לצערנו, המורים שלנו בבי"ס הם בד"כ אנשים שלא היו טובים מספיק כדי לעבוד במקצוע שלהם, אז הם פנו להוראה. רובם, אגב, בטוחים שהם יחידי סגולה שמבינים את המנטליות של התלמידים (ועדיין, אף אחד לא הציע לקיים את הלימודים בין 10 ל-4 במקום בין 8 ל-2 , וידוע שבגיל ההתבגרות קשה יותר לקום מוקדם. היה מחקר.) גם החומר אשם - לא מלמדים אותך מתמטיקה, למקרה שתהית. מלמדים אותך שיטות. לא מלמדים אותך למה, איך, ומה אם .. אז איך תדע לשאול? ד"א, שמעתי שהמורה שלי לספרות / מחנכת, שתמיד ניסתה לדבר "בשפה שלנו" ולהיות "מגניבה" (ואז גרמה לתלמיד לעזוב את הכיתה כי הוא לא ציית לה, והתנשאה המון) עזבה את ההוראה. למה? "הנוער של היום ..."

chana1

New member
כל אחד יכול ללמוד מתימטיקה בתנאים:

1. הוא מוכן להשקיע בלימוד. 2. ויש לו מורה שיודע ללמד ולפשט דברים ושמוכן להשקיע בתלמידיו.

chana1

New member
כל אחד יכול ללמוד מתימטיקה בתנאים:

1. הוא מוכן להשקיע בלימוד. 2. ויש לו מורה שיודע ללמד ולפשט דברים ושמוכן להשקיע בתלמידיו.

למעלה