שרלה תהנה לקרוא כמה היא חשובה לתפוז. דואגים לה מאד בחורזים וכותבים.כמי שמעורבת בחיינו ובהחלטות שחורצות את גורלנו, חובה לספר לנו היכן היא.
פתאום הפרדה? אני לא עומדת בגזרה.
לשבת?
הילדים במיאמיכמי שמעורבת בחיינו ובהחלטות שחורצות את גורלנו, חובה לספר לנו היכן היא.
לשבת?
למה זה מעניין אותך?מישהו יודע איפה שרה?
דיי עם הדרמטיות, היא לא מעורבת בהחלטות שחורצות את גורלנו, מקסימום מעורבת בבחירת נושא תפקיד בהתאם להשכלתה כפסיכולוגית כפי שמשאבי אנוש מעורבים בבחירת עובד.כמי שמעורבת בחיינו ובהחלטות שחורצות את גורלנו, חובה לספר לנו היכן היא.
לשבת?
בוריסקה,שרלה בסדר. קצת קשיים עם הגמילה, אבל המטפלים אופטימים, מתלוצצת עם רופאיה
זה לא אני הכתובת. זו מורשת ביגין, הוא נהג להתלוצץ עם רופאיו.בוריסקה,
אני יודעת שזו צורת התבטאות,
אבל סלח לי, מה יש לה להתלוצץ?
מנין לך ששרה במרכז גמילה? ואם כן מה איכפת לציבור? והאם בחרו את הזמן לאשפז אותה, כדי שאור הזרקורים יהיו על נתניהו ולא עליה?שרלה בסדר. קצת קשיים עם הגמילה, אבל המטפלים אופטימים, מתלוצצת עם רופאיה
Begin זה ביידיש. המצביעים לשו זה ביגין.... "ביגין ביגין לשלטון". היה לו חוש הומור, הבעיה הייתה בחושים אחרים
אם היו רואים את העתיד היו צועקים!Begin l'ashilton, Ben gurion limkor iton
היו ימים.
אם היו רואים את העתיד היו צועקים
"בגין לשלטון, בן גוריון לרעות 'תצאן!"
אני בטוחה שכוונתך טובה.
אם הבנת את הקשר דיינו.אני בטוחה שכוונתך טובה.
מרוב שהיא באמוק על משפ' נתניהו, היא לא שמה לב למי היא מגיבה, רצתה להגיב למשתפרת והגיבה לךאם הבנת את הקשר דיינו.
מרוב שהיא באמוק על משפ' נתניהו, היא לא שמה לב למי היא מגיבה, רצתה להגיב למשתפרת והגיבה לך![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.