מישהו יודע איפה border edge tool

• פותח הנושא maziv
  • פורסם בתאריך

maziv

New member
מישהו יודע איפה border edge tool

אני נתקעתי באמצע סרט הדרכה כי אני לא מוצא את boder edge tool אני עובד במאיה 6.5 והכלי לא מופיע לי גם כשאני פועל לפי ההנחיות ctrl+right עולה התפריט אבל זה לא נמצא שם מה עושים?

cyb3rmaniak

New member
במאיה אפשר להתאים את התפריטים למה

שבא לך... אני לא משתמש ב- Maya, אז אני לא יכול להגידאיך בדיוק, אבל עד שמישהו אחר יענה לך, נסה לחפש איזה אפשרות של Customize UI או משהו כזה... דרך אגב, משהו מ- google: Maya 7 also includes new selection tools for selecting edge loops, edge rings and borders. יכול להיות שב- Maya 6.5 אין את האפשרות. עוד אפשרות היא שאתה מתכוון ל "Edit->Select Border Edge Tool". סתכל בתמונה המצורפת...

galrt

New member
יכול להיות

אני לא זוכר באיזה גירסאה הוסיפו את הכלי הזה יכול להיות שבשש וחצי אין ואתה צריך להוריד את הפלאגין BONUS TOOLS שאפשר להוריד מהאתר של ALIAS לא משנה מאיפה קנית את הMAYA שלך.

sapecinka

New member
bonustools

תוריד את bonus tools למאיה 6.5 יש :ring tools selaction ,border edge selaction,ext.... יש עוד הרבה דברים מאוד נחמדים שם...אישית אני ממליץ על מאיה 8 ששידרגו אותה בצורה אחרת קצת ממה שהיה בגירסאות שליפני...יותר מסודר ,רינדור מהיר יותר ,מנטל ריי בגירסה חדשה ומהירה יותר...הבעיה היחידה זה הלוגו החדש והמכוער של autodesk תהנו אביעד

למעלה