מישהו יודע אם אפשר לשחות בכימו?

gafni2

New member
מישהו יודע אם אפשר לשחות בכימו?

האם אתם יודעים אם מותר לשחות בבריכה בזמן טיפולי הכמותרפיה? אשמח לקבל תשובות

rubber duck

New member
הכי פשוט זה לשאול את הרופא

הוא יסביר מה הסיכונים ועד כמה מדובר בדברים מהותיים הסבירו לו את הסיבות ואת המשמעות והיוועצו בו המון בריאות ואושר שרון

השאלה הראשונה שקפצה לי...

לראש היתה - האם יש לך מספיק למלא בריכה? ואחרי האתנחתא הקומית, חשבתי יותר בכיוון של חולשת הגוף בזמן הכימו ואם השחיה לא תהיה מעמסה על הגוף, על הריאות, על הלב וכו'. אז להקשיב לגוף ולא להכביד עליו. יום טוב לכולנו גלי

lital_helmer

New member
אסרו עלי מפורשות לשחות בזמן הטיפול

בגלל עניין מערכת החיסון החלשה..ואם מדובר בבריכה ציבורית אז יש עם זה בעיה. גם לים לא הרשו לי ללכת. יותר מזה גם בחודשים הראשונים לאחר סיום הטיפולים הרופאה הזכירה לי לא ללכת לשחות. אבל אני מניחה שהכל עניין של גישה של הרופא..הכי טוב לשאול אותו. ליטל

i wish 2

New member
לא מומלץ!

בזמנו שאלתי את הרופאה שלי לגבי שחיה והיא ממש לא המליצה לי על כך. אפילו אחרי הטיפולים היא המליצה לי לחכות כמה חודשים לפני שאלך לשחות. (בגלל המערכת החיסונית וגם בגלל השיער שהכלור לא מיטיב איתו). אם את רוצה לעסוק בפעילות גופנית בזמן הטיפולים הייתי ממליצה לך על פעילות מתונה כגון הליכה, לי זה עזר מאד בזמנו וגם הומלץ על ידי הרופאה שלי. אבל הכי טוב שתשאלי את הרופאים בענין, כי גם בנושאים האלו יש דעות לכאן ולכאן. וההכי חשוב שתחליטי את מה מתאים לך לאמץ מכל המידע שאת מקבלת. להתראות ושהטיפולים יעברו בקלות.

למעלה