מישהו יודע אם באיזה

RED OR DEAD BS

New member
ppv - אם לא הזמנת אולי את יכולה

ללכת אל חברים שכן הזמינו (זה מה שאני עושה :) )

zuli4

New member
זה בסדר..

גם לי אין חברים כאלה..

RED OR DEAD BS

New member
מזלך שלא ראית, בושה לקרוא למה שהלך

שם משחק, המשחק הכי משעמם שראיתי כבר הרבה זמן, פשוט המשחק היה חושך מוחלט, אם הייתה הפסקת חשמל היא הייתה יותר מעניינת, אבל אם מסתכלים על הנקודה החיובית, לא הפסדנו עלינו מעל הקו האדום ונקווה לראות כדורגל פעם הבאה אחחח למישהו יש נידנודי שנה להשיג את קלטת המשחק

אני שמח ש..

בן דיין לא פתח ולא שיחק(פצוע או משהו,וזה ממש מזיז לי את ה...). שימכרו אותו לקבוצה בליגה השנייה,כי אני לא מבין מה הוא עושה אצלנו. יותר התפלאתי מה איפונומבי עושה בתור מגן שמאלי. למרות שהוא מאכב אותי מאוד,כי לפי המשחק ה 1 שלו הוא ניחן בשליטה מצויינת, הוא לדעתי צריך לשחק בתור חופשי ולא בתור שמאלי,ואם כבר אז שמאלי אז קשר תוקף משמאל.

מוצארט

New member
53 ב-יס ו-54 בהוט

ההמשחק בתשלום של 10 שקלים (אם זיכרוני איננו מטעה אותי).

מוצארט

New member
סיכום משחק? טוב, סיכום משחק...

אני יוצא מאוד מאוד מעודד מהיכולת ההגנתית של הפועל! ניר רחמין משכיח את היכולת הלא טובה שלו מתחילת העונה, והוא כבר יותר מ-180 דק' עם רשת נקיה, ורואים איך היכולת המשתפרת של רחמין על יניב אלול ועוז יפרח. חילופי התפקידים במערך הקבוצה מוכיחים את עצמם, פמי פתאום יותר יעיל, יותר מחצי מהכדורים שיניב אברג'יל מקבל הוא לא מאבד (וזה הרבה יותר טוב ויעיל ממה שהיה בעבר), אביתר ממשיך לצבור ניסיון בהרכב, ורק ינון ברדה איכזב אותי. אלי כהן עובד קשה בקבוצה - ורואים את זה
נכון, המשחק באמת היה משעמם, אבל א"א להתלונן. הקבוצה בבניה, הבה כולנו ניאזר בסבלנות, והשערים עוד יגיעו! והכי חשוב שדילגנו שוב מעל הקו האדום! כבר אמרתי שיצאתי מרוצה?

RED OR DEAD BS

New member
מרוצה? אפשר לחשוב שהוצאת תיקו

מול אריות אירופה, אני יוצא מאוכז מהמשחק, קבוצה בבניה או לא ככה אי אפשר להתקדם לשום מקום .

מוצארט

New member
תגובה לקונס ולאלי

תמיד היה חסר דבר אחד עיקרי ומאוד מאוד עקרוני אצל אוהדי הפועל ב"ש. במילה אחת? ס-ב-ל-נ-ו-ת-! חוסר הסבלנות מוביל לכך, שלא הצלחנו להגיע לשום הישג בשנים האחרונות. תאזרו בסבלנות, ועוד נגיע רחוק. הרי א"א פתאום להתחיל להפציץ את הליגה, נכון? אז זה מתחיל מתיקו 0 מול קבוצה שיותר טובה מאיתנו (וכמה שזה נשמע מגוחך, הם במקום השלישי) במשחק חוץ. סבלנות

RED OR DEAD BS

New member
במקרה הזאת הגישה שגוייה..

מאפינה של קבוצת תחתית, משחקים "טוב", מראים לחימה והקרבה, אבל לא משיגים נקודות אני רוצה לראות כדורגל בעזרת מלחמה לבד לא נשאר בליגה חייבים לגנוב ולנצח משחקים כאלה, הקבוצות לא טובות מאיתנו, ואפשר לנצח את כל הליגה למעט מכבי חיפה ואולי אשדוד, אז להיות מרוצים מתיקו בפ"ת..

למוצארט נגן החתונות..

נעים מאוד,כפי שראית אתמול,הנני חדש באתר. לגבי המשחק אתמול,זה היה אחד הטובים שלנו מתחילת העונה. לגבי הקצב,אני לא מסכים עם כמה אנשים באתר.נכון שבדקות 57 עד 80 הקצב לא היה משהו אבל המשחק בכלליות שוחק די טוב ביחס למזג האוויר אתמול. בכל אופן אני מעודד מהיכולת ומזה שסוף סוף סוף יש לנו שחקני בית שרואים גם בטלוויזיה. שמחתי לראות את יינון שלנו פותח (חלש לטעמי אתמול,אבל הוא יתן עוד הרבה) ואת השאר משחקים בלי להתבזות.

מוצארט

New member
אני מסכים איתך

אבל ינון לא היה חלש אתמול. הוא היה הרבה יותר מסתם חלש. אף-אחד לא ראה אותו במשחק, וזה חבל.

למעלה