מישהו יודע אם בדיוידי יראו שירים שלמים

rockninja

New member
מישהו יודע אם בדיוידי יראו שירים שלמים

או שזה יהיה מישמש כזה? דוד שלי קובי אמר לי שיהיה את כל הסט שהם עשו בישראל אבל בסדר מבולבל

o pie

New member
לא ממש הבנתי

הדיוידי יהיה מורכב מ-17 שירים, לא כולם מאותה הופעה (אם אני לא טועה כל הסטליסט הוא בערך מתוך 3-4 הופעות). לגבי שירים שהם עשו בישראל, לא כולם נמצאים פה. (אין את Under My Umbrella, Drive, Wish You Were Here, Warning ובטח עוד כמה ששכחתי). אם אתה שואל לגבי ההופעה עצמה מישראל, היא לא צולמה... זה הסטליסט: DVD 1. Rogues 2. Quicksand 3. Kiss To Send Us Off 4. Anna Molly 5. Redefine 6. Pistola 7. Love Hurts 8. Paper Shoes 9. Megalomaniac 10. Nebula 11. Earth To Bella Part 1 12. Sick Sad Little World 13. Oil And Water 14. Dig 15. Punch Drunk 16. Aquaeous Transmission 17. Look Alive CD (בעיקר קטעים אינסטרומנטלים שמייק כתב, ומשמשים כסאונדטראק בדיוידי) 1. Pathogens Born Of Wormy Interludes 2. La La La Zoom Zoom Zoom 3. Get Your Pants And GO! 4. Beach Blanket Beatdown 5. Midnight Swim 6. Soft Sculpture 7. Cloudeater 8. Dance In A Triangle 9. Here In My Room  Instrumental 10. Hugs Not Drugs 11. Golden Bonus Live Tracks 12. Quicksand 13. A Kiss To Send Us Off 14. Look Alive 15. Nebula 16. Rogues 17. Punch Drunk

rockninja

New member
וואי טראקליסט די חרא

איך אפשר דיוידי של אינקיובוס בלי דרייב ו-וויש יו וור היר... איפה a certain shade of green, idiot box, g לפחות את רידיפיין יש, נייבולה ודיג... נו מילא...

AeroFan

New member
אני מסכים בדבר אחד

שבאמת חבל שאין את Drive ו WYWH, אבל סט ליסט חרא הוא ממש לא.. יש בו את Rogues, Punch-drunk, Transmition, Look Alive, Sick Sad Little World. רק בשבילם שווה לקנות אותו, למרות שהוא יהיה ערוך.

למעלה