מישהו יודע אם יצאה..

• פותח הנושא vemp
  • פורסם בתאריך

vemp

New member
מישהו יודע אם יצאה..

הופעה של RADIOHEAD או של PINK FLOYED (לא רוג´ר ווטרס לבד) ב DVD? תודה.

Amiram_e

New member
יש פינק פלויד

קיים DVD של פינק פלויד, אבל אני לא בטוח שהוא נימכר בארץ. ההופעה היא The Pulse. תבדוק באתרים בחו"ל. דרך אגב, האחים שלי היו בהופעה של רוג´ר ווטרס ואמרו לי שזה ממש פינק פלויד - הופעה מלאה. הבנתי גם שה DVD שלו פיצוץ. אשמח לתגובות מאנשים כאן.

gofish

New member
בוא נעשה סדר

נכון להיום פינק פלויד הוציאו DVD אחד בלבד. Pink Floyd - The Wall שים לב שמדובר בסרט ולא בהופעה חיה. הסרט קיים גם באזור 1 וגם באזור 2 (מתורגם). לגבי Pink Floyd - Pulse אני מחכה כבר כמה שנים שיוציאו אותו ל-DVD אבל לצערי ההופעה (המצויינת) קיימת רק בפורמט LD,אני מכיר כמה ברי-מזל שהצליחו להשיג עותק שעבר המרה מ-LD ל-DVD (אמנם פיראטי אבל עקב זה שמדובר בפינק פלויד העניין נסלח). למרות כל ההבטחות עדיין אין תאריך יציאה של ההופעה ב-DVD. כרגע אפשר להסתפק בהופעה Roger Waters - In the Flesh ,הופעה מצויינת,ווטרס נותן ביצועים למירב הלהיטים מתוך האלבומים "Dark Side of the Moon" ו- "Wish You Were Here" דיסק חובה לכל אוהבי הפינק פלויד,הופעה מרגשת. (אגב,האם האחים שלך ערים לעובדה שהם נכחו באירוע של פעם בחיים,היכן הם ראו אותו,האם זה היה בפראג?). נשאר רק לקוות שאולי בעתיד יצאו עוד הופעות ב-DVD שקיימות כבר בפורמט LD מלבד PULSE אפשר לציין גם את ההופעה בבומביי.

Amiram_e

New member
אכן

אכן, הם היו בהופעה בפראג ואני הייתי אדיוט מושלם שלא נסעתי איתם. חשבתי לתומי שרוג´ר ווטרס יופיע עם שירים שלו וקצת שירי פינק פלויד. אחי שהוא כבר בן 45 היה נוכח בהופעה הגדולה מכולם ב 1979 : THE WALL בלונדון. אבל שמעתי שרוג´ר ווטרס מופיע בעוד מקומות דוגמת לונדון וכו... אשמח לדעת אם מתוכננות עוד הופעות. אני בהחלט אשקול לנסוע.

yoss10

New member
vההופעה האחרונה של In the Flesh

היתה בלונדון ביוני השנה. לא - לא הייתי בה (רק אכלתי את הלב) לא ראיתי הופעות מתוכננות נוספות קישור לאתר סיבוב ההופעות: http://www.roger-waters.com/main.html

vemp

New member
תודה לכולם.

יש לי גם את THE WALL וגם את רוג´ר ווטרס. על החומה אין צורך לספר, פשוט סרט פולחן. ועם ההופעה של רוג´ר ווטרס מצויינת עם מיטב להיטי פינק פלויד, צילום איכותי וסאונד (DD) מצויין. רוג´ר מופיע עם 9 אנשי צוות על הבמה, פשוט הופעה חובה לאוהבי פינק פלויד.

דור10

New member
רוג´ר ווטרס =הופעה 10

כאחד ה"קשישים" כאן וכאחד שמלפני 14 שנה היה בהופעה בניו יורק של הפינק פלויד, לדעתי ההופעה של ווטרס היא פינק פלוידית לחלוטין, לא בטוח שהופעה של פינק פלויד תהיה טובה יותר מבחינת סאונד תמונה וביצוע, אם כי, יהיה לה ערך נוסלגי וסנטימנטלי רב... עדיין בהופעה של ווטרס, חסר לי ה- DTS ,לדעתי ניתן לשפר מהותית את איכות ההקלטה. ולעניין איכות ההקלטה, המופע יצא גם בפורמט החדש של סוני סופר אודיו סי די SACD (הקלטה רב ערוצית) כבעל נגן בפורמט הזה בקרוב אזמין לי עותק מההופעה ואדווח לכם על התוצאות.

דור10

New member
עדיין מתלבט אם לקנות....

טוב אז יש שתי סיבות מדוע לא קניתי: 1.קראתי כבר את הבקורת הזו, עדיין אני חושב שההופעה תשמע יותר טוב מאשר בDVD הרגיל.מעבר לזה עדיף פעם אחת לקנות משהו עם בקורת גרועה, כדי לדעת מה זה גרוע ולדעת אם להאמין למבקר בפעם הבאה...... 2. אני מנסה כבר חודש למצוא אתר שיהיה מוכן למכור לי ועדיין לא מצאתי,כל האתרים בקנדה , אוסטרליה וארה"ב דורשים לעבור בירוקרטיה מיאשת של צילום כרטיס האשראי ודף חשבון, ואחרי זה עורכים תחקיר בטחוני שמיאש אותי ומעצבן אותי ואז אני פונה לחפש באתר אחר, האמת אני כבר די מיואש......

gofish

New member
עוד אפשרות שאפשר לנסות

לפני שנתיים רציתי לקנות DVD AUDIO שלא הופיע באתרים רגילים. שיחה עם שירות הלקוחות של לייזר קלאב והם הסכימו להביא לי אותו (ובמחיר טוב),שבועיים בלבד לאחר ההזמנה הגיע מכתב רשום לגשת לקחת את הפלא מהדואר. שווה לנסות.

רומן ט

New member
הנה לינק לאתר קנדי שכן מוכר

לישראל (ולא דורש מבחנים מפרכים)

דור10

New member
וואו כמה סבל עברתי באתר הזה

DVD- DEPOT ביקשו את כל המבחנים, שלחתי להם שלוש פעמים פקס, פעמיים טענו שהפקס לא ברור פעם שלישית לא קיבלו וכרגיל התיאשתי, אני ממש מרגיש כמו תושב של מדינה מהעולם השלישי........ עכשיו אני בנסיון עם אתר שקוראים לו DIGITAL EYES ןעוד אתר שנקרא ACCOUSTIC MUSIC שלחתי כבר פקסים ונראה מה קורה... פשוט כנראה בחודשים האחרונים כל האתרים ישרו קו עם לקוחות בינלאומיים ולא מוכרים ללא עוד פרטים מזהים.

רומן ט

New member
לא DVD-DEPOT!!! ../images/Emo166.gif

זה אתר שונה לחלוטין בשם DV-DEPOT. השם דומה, השירות בכלל לא. תנסה, ותראה

דור10

New member
טעיתי באיות , לא באתר

זה האתר שניסיתי..... אתה פשוט רשום שם מזמן, אז אין לך בעיה. תנסה להרשם בשם חדש ..... ואז תבין...

רומן ט

New member
מאוד מוזר... ../images/Emo153.gif

אני מכיר מישהו שנרשם ממש לא מזמן (כמה שבועות), ולא עשו לו שום בעיות. פשוט, נרשם אונליין כרגיל וזהו. יש לאתר גם פורום משתמשים, ניסית לברר שם מה הבעיה? אתה רוצה שאני אברר בשבילך? (או שתגיד שרומן שלח אותך
) בכל אופן, אני אנסה להירשם בתור משתמש חדש בשביל לבדוק את זה. -רומן

דור10

New member
אני כנראה פושע ולא ידעתי

לא רק שם עשו לי בעיות... גם ב-DVD BOX OFFICE עשו לי חקירה צולבת , טענו שהכתובת שלי שגויה ובכלל רצו דוח חודשי מחברת כרטיסי האשראי באנגלית ושיהיה ברור אין לי כרטיס אשראי פושטי, בבנק דוקא די מכבדים אותי...... אבל במזל טוב לאחר פקס אתר בשם DIGITAL EYE קיבל אותי לשורותיו...ננסה אותו ואח"כ אחליט.. על המשך....

למעלה