מישהו יודע אם יש איזה תוכנית להצלת ים המלח?

sahchar

New member
מישהו יודע אם יש איזה תוכנית להצלת ים המלח?

יש דיווחים שתוך שנתיים חלק מהמלונות יוצפו, אין איזה גוף ממשלתי או איזה פרויקט רציני חוץ מהפתרון הפשוט לפנות את המלונות ולתת להם לקרוס?

ים המלח דורש טיפול דחוף כבר המון זמן...

אבל למה להתעסק בשטויות? יש דברים חשובים יותר כמו לקשקש הרבה ולא לעשות כלום.

עד כמה אתה מעונין לבדוק את הנושא?

לדעתי, עם מר הון-שלטון בראשות הממשלה, היחידים שעשויים להזיז משהו בנושא הם בעלי המלונות עצמם וגופים "ירוקים" למיניהם. לו היינו מדינה נורמלית, היו צפויים לטפל בבעיה שר התשתיות (פואד), השר לאיכות הסביבה (עזרא) ושר התירות (הרצוג).

sahchar

New member
מה שמעציב אותי זה שתמורת כסף

מכרו למשפחת דנקנר את ים המלח, המדינה לא עושה כלום ונותנת למשאב הטבע הכמעט אם לא היחיד שיש לנו להיעלם פשוטו כמשמעו. לצערי אני יודע שגם אם יקום ראש ממשלה נורמלי ורציני שירצה להציל את ים המלח גלגלי הבירוקרטיה ידרסו אותו, הדבר היחיד שעושים פה מהר ובלי בלאגן זה להרוס.......לבנות? בשביל זה כבר צריך להילחם, קל וחומר בשביל להציל משהו קיים.

אם ראש הממשלה היה רוצה - תוך ימים היתה תוכנית

להצלת מלונות ים המלח והתשתית הקשורה. הבעיה היא שראש הממשלה מיצג את ההון ולא את העם. בפרט אולמרט.

בועז ל

New member
פואד עדיין רודף אחר תקציב לביצוע סקר לפרויקט

תעלת הימים. פשוט לא להאמין.

תשמע יא מלעון: ב"גלובס" יש הרבה כתבות

בנושא זה לאחרונה. קיים רושם שכולם מדברים ומדברים ומחרטטים בלי סוף. כאשר אשמע על משהו קונקרטי, אדווח רק כאן ! אני מזכיר לך שאתה צריך להתייצב בבית של המלעון השני בתחילת השבוע ! קניתי עוד שוקולד וממתקים לילד !
אתה מכיר במקרה את מנהל הפורום כאן בועז אחי? אומרים שהוא רזה כמו נוצת טווס ויש לו זקנקן - חה-חה-חה !!!!!!!!!!!!!!! ערן: אינעל דינאק: מיום שעזבת שם, העסק גוסס שם.

למעלה