מישהו יודע אם יש שידור לחץ וקשת שמתחיל היום

מישהו יודע אם יש שידור לחץ וקשת שמתחיל היום

!!!!

זה ענף אולימפי פעם בארבע שנים לונדון 2012
אם אפשר, אז למה לא לנסות לראות הכל (חוץ מקפיצת סוסים ואולי רובה אויר ואלי בייסבול אם זה עדיין נשאר ואולי עוד כמה ענפים ששכחתי)?!?!?!?
האם יש שידור?

GIOVANINI

New member
הוא רוצה לראות מה אכפת לך להשיג לו לינק?

זה היופי באמת של האולימפיאדה יש לך כמעט כל ספורט בעולם ואתה יכול לבחור ולראות מה שבא לך

BentzWatchJudo

New member
שאלה על שידור ג'ודו מלונדון באינטרנט

באיפון T.V אין סימן לשידור אבל אני עדיין מקווה להפתעה חיובית משם.
האם דווקא האולימפיאדה תשודר באינטרנט בסטנדרט נמוך יותר ממה שאנחנו מכירים בתחרויות הגדולות?
תהיה אפשרות לבחור מזרן לצפייה או שנצטרך להסתמך על מה שיחליטו להראות לנו?
בלי השדר הבריטי המצויין?
בלי הממשק שמראה מה הקרבות הבאים על כל מזרן?

תשובה

בשורת המלבנים הצהובים הראשונה תסתכל הכי ימינה. ליד המלבן "ceremonies" יד חץ ימינה. תלחץ עליו ואז יתחילו להופיע הענפים השונים, כשראשון בהם הוא החץ וקשת

עוד משהו

עכשיו ראיתי שככל הנראה לא משדרים את התחרות היום במקום שאמרתי.
מה שאתה יכול לעשות, אם זה חשוב לך, זה להיכנס למלבן הצהוב עליו כתוב "EBU members live" ובפנים יש ערוצי שידור של מדינות שונות.
אם תבדוק איזה מדינות דומיננטיות בענף, אולי תמצא שידור בערוץ של אותה מדינה

avivi25

New member
שיחקת אותה עם האתר הנפלא! שאלה אחרת...

האם ידוע לך על לוח תוצאות אולימפי יעיל ונוח? אני יודע יש ב-Bet 365, אבל הוא משלב לא מעט משחקים שאינם אולימפיים וגם לא כולל את כל המשחקים באולימפיאדה - רק אלה שיש עליהם הימורים חיים, לכן הוא פחות נוח לצפייה.
תודה!

אתר לתוצאות

קודם כל, הקרדיט ללינקים לא מגיע לי, הכל עלה בפורום בימים האחרונים ע"י חברי פורום אחרים.

לגבי תוצאות, האתר הרשמי של המשחקים- http://www.london2012.com/ ממש הפתיע אותי לטובה, הוא מאוד נוח וידידותי למשתמש.
לוח התחרויות בו מאוד מסודר וברור ובשלב זה נראה שהם גם מעדכנים תוצאות בזמן אמת (מה שהיה בכדורגל).

שיהיה לכולם בכיף

למעלה