מישהו יודע אם לאסף גולדשטיין יש אח? אם יש לו אז תגידו לי בבקשה איך קוראים לו?
ש שאקד האחת והיחידה New member 8/11/04 #1 מישהו יודע אם לאסף גולדשטיין יש אח? אם יש לו אז תגידו לי בבקשה איך קוראים לו?
T TetiBETTY New member 8/11/04 #2 ../images/Emo104.gifלמה,רוצה לנסות את מזלך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
ז זה נהר קלרה New member 8/11/04 #3 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... לא, היא פשוט ראתה מישהו שבוללל דומה לאסף אז היא שואלת כדיי לדעת אם אולי זה אח שלו... אז רגע, אתם יודעים אם יש לו אח?!?!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... לא, היא פשוט ראתה מישהו שבוללל דומה לאסף אז היא שואלת כדיי לדעת אם אולי זה אח שלו... אז רגע, אתם יודעים אם יש לו אח?!?!
T TetiBETTY New member 8/11/04 #4 ../images/Emo104.gifאההה..חחחחחח.... ואין לי מושג... נשאל אותו ביום ראשון 14.11 , בהצגה הבאה שלי
T TetiBETTY New member 9/11/04 #6 ../images/Emo104.gifבכיף../images/Emo70.gif רק... באיזה גיל בערך הוא אמור להיות... אם הוא יגיד לי "יש לי 4 אחים,מי מהם?"....
../images/Emo104.gifבכיף../images/Emo70.gif רק... באיזה גיל בערך הוא אמור להיות... אם הוא יגיד לי "יש לי 4 אחים,מי מהם?"....
ז זה נהר קלרה New member 9/11/04 #7 חחחח הרגת אותי עכשיו!! שאלי אותו אם יש לו אח שקוראים לו אממ..(אם אני לא טועה) צביקה חח.. נכון שאקד?!
M Mary Mindland New member 10/11/04 #8 הכל טוב ויפה לגבי אחים שלו ה"מוצר המקורי" MINE JUST MINE JUST MINE and i am NOT sharing!