מישהו יודע אם משדרים את

יובל6996

New member
מישהו יודע אם משדרים את

תחרויות ההרים באולימפיאדה ומתי תודה

danny zaken

New member
לא וכן

לצערי הרב לא ישודר מרוץ הנשים כי באותה עת לא יהיה שידור אולימפיאדה בערוץ הראשון.אני עדיין עובד על שידור גמר הגברים שככל הנראה ישודר לפחות בחלקו.

דני, כמי שמקושר ברוממה....

ולא שאתה חייב לנו משהו בפורום זה. אבל אשמח לשמוע את דעתך על ההתנהלות של רשות השידור במהלך האולימפיאדה. לעיתים נדמה לי שאת הערוץ הממלכתי מנהלת להקה של בנות יענה.

danny zaken

New member
רק ביננו בלי שהבוסים שלי ישמעו

זו שערוריה ברמות שלא יאמנו ואני מתכוון לניהול.עם זאת יש קבוצת חברה צעירים שמנסה למרות הכל להפיק שידורים סבירים. אפרט בהמשך עכשיו אני מת לישון ,מחר פינת ספורט ביומן בוקר.

וחדשות לוהטות מהמסלול האולימפי..

קטע של 600 מטר מהמסלול האולימפי שכלל בתוכו עלייה משמעותית ואת איזור ההאכלה נשרף אתמול. הקטע המיוער שנשרף כולל גם את המסלול שנבנה במיוחד לאולימפיאדה, כתוצאה מכך נאלצו המארגנים להסיט את תוואי המסלול לתוואי חדש שקיצר את המסלול בכמה מאות מטרים. כנראה שיוסיפו עוד הקפה לתחרות בגלל המסלול הקצר יותר (המסלול במקור היה אמור להיות באורך 6000 מטר) ביורוספורט מתכוונים לשדר את שני המירוצים שיתקיימו בימים 27-28/8 בשעה 11 בבוקר (אגב, שימו לב לשעה בה מתקיים המירוץ האולימפי, ותנו דעתכם לטמפרטורה ובמקביל לטענות החוזרות של רוכבי העלית על הזנקות בשעות אלו בישראל, בה הטמפרטורות דומות ליוון...)

danny zaken

New member
ובינתיים רוכבת ספרדיה הושעתה.

בשל בדיקות חיוביות לחומרים אסורים.טרם גיליתי מי היא אם כי אני חושד שמדובר במרגה פויאנה שיש לה עבר בנושא (והיא אגב טיפוס די מעצבן ואנטיפט).המשמעות ככל הנראה כניסתה של הרוכבת הקפריסאית אלינה סופוקלאוס המוכרת לנו כאן לתחרות.מה שמעורר כמובן הרהורים נוגים על זוגתי שתחיה שבעבר הלא רחוק הייתה מגיעה 10-15 דקות לפניה במרוצים הבינלאומיים.אלינה עשתה קפיצה יפה והיום היא מדורגת במקום 28 בדירוג העולמי.ואגב לורי תהיה שם על המסלול עם דגל ישראל ובטן תפוחה (וכנראה עם מדליסט זהב טרי בשם WAVE לידה)לעודד את אלינה ג'ני מקולי האירית איבון קראפט הגרמניה ויתר החברות.

danny zaken

New member
הקפריסאית סופית בפנים.

אלינה סופוקלאוס הרוכבת הקפריסאית הוכנסה ממש ברגע האחרון למרוץ ה-XC נשים שיתקיים ביום שישי בבוקר,מזל שהיא גרה קרוב.. אלינה להזכירכם מגיעה לכאן דרך קבע כבר כמה שנים ברציפות למרוצי סדום (ובשנה האחרונה גם לשוהם).עוד רוכבות מוכרות יהיו איבון קרפט מנצחת שוהם וסדום המדורגת נכון להיום 5 והרוכבת האיכותית ביותר שראינו בארץ,ג'ני מקולי האירית והדנית מטה אנדרסן. אלינה נכנסה במקום רוכבת ספרדיה שעדיין לא איתרתי מיהיא אשר תוצאת בדיקת הסמים שלה הייתה חיובית.לורי יוצאת לשם היום ותצפה במרוצי ההרים עם גל המדליסט איש הקרח פרידמן .היא הבטיחה דיווח בשידור חי טלפוני ,אני עדיין מקוה שלפחות אחד משני המרוצים ישודר בערוץ הראשון.

danny zaken

New member
המסוממת היא ג'נט פיגוארס מירנדה

ומדובר ברוכבת די בינונית כך שזה קצת מפתיע ומדאיג על חדירת ה"תוספים" גם לרמות האלה של הרוכבות.

דני, בבקשה אל תשתמש במונח...

הזה מסוממת. היא ספורטאית היא לא נרקומנית. היא ספורטאית שאיכזבה ולא עמדה בציפיות שלנו מספורטאי, אבל היא לא נרקומנית שגונבת בשביל עוד מנה. ספורטאי שלוקח חומרים אסורים, הוא ספורטאי שלא עומד בלחץ ומוכן לרמות, אבל הוא עדיין לא נרקומן.

picola

New member
בועז , הוא כן נרקומן!!!!!!!

נרקומן של הישגים בכל מחיר, וזו כן גנבה מהסוג שכל נרקומן חווה גנבה למען אותה תחושת התעלות של הגוף על פני הקשיים של הענף והיכולת להעמיס עוד ועוד על הגוף. ספורטאים מתמכרים לזה ולא מאמנים שהם יכולים בלי זה!!! ולפעמים לפעמים קורה שמסמים כאלה הם גולשים לסמים אחרים!!! שלום לך פיראט ,זוכר? אבל יתכן והמינוח נרקומן הוא קשה... מסומם בהחלט לא קשה ומטיב לייצג.

למעלה