מישהו יודע אם נשארו עוד בטיזאדויים .................
T TIS New member 31/7/03 #2 לי במקרה נשארו שניים ספייר בבית צרי קשר לתיאום ההעברה שלהם אליך. סתם. רוב המאמנים באיזה כנס עולמי או משהו, כתבו על זה פה בפורום אבל אני לא זוכר כרגע. בכל מקרה, כמעט כולם בברזיל ואין מי שיעשה באטיזאדוס כרגע.
לי במקרה נשארו שניים ספייר בבית צרי קשר לתיאום ההעברה שלהם אליך. סתם. רוב המאמנים באיזה כנס עולמי או משהו, כתבו על זה פה בפורום אבל אני לא זוכר כרגע. בכל מקרה, כמעט כולם בברזיל ואין מי שיעשה באטיזאדוס כרגע.
F Forrozeira New member 31/7/03 #3 אני התכוונתי רק למורים של אבאדה שנמצאים כרגע או בדרכם לאליפות העולם והקונגרס הבינ"ל של Abada לגבי קורדאו/ מינאס ודומיהם אין ולא יהיה לי מושג.
אני התכוונתי רק למורים של אבאדה שנמצאים כרגע או בדרכם לאליפות העולם והקונגרס הבינ"ל של Abada לגבי קורדאו/ מינאס ודומיהם אין ולא יהיה לי מושג.
T TIS New member 31/7/03 #4 אה... סליחה זה מסביר את העובדה שהמאמנים שלי עוד בארץ... ולנו אמור להיות באטיזאדו עוד כמה זמן בים. אז כשאני אדע יותר פרטים אני אפרסם למי שרוצה.
אה... סליחה זה מסביר את העובדה שהמאמנים שלי עוד בארץ... ולנו אמור להיות באטיזאדו עוד כמה זמן בים. אז כשאני אדע יותר פרטים אני אפרסם למי שרוצה.