מישהו יודע אם קרן אור חן היא סגל בכיר בעו"ס?

טלי1983

New member
מישהו יודע אם קרן אור חן היא סגל בכיר בעו"ס?

היי, אמור להיות לי מחר שיעור "פסיכולוגיה לעובדים סוציאליים", עם קרן אור חן. הקורס שייך לחוג לעבודה סוציאלית, ושם קרן אור חן לא מופיעה ברשימה של המרצים שמלמדים למרות השביתה... אבל- בחוג לתקשורת- היא כתובה כעמיתת הוראה. מישהו יכול להגיד לי אם בעו"ס היא בכירה? יכול להיות מרצה שבחוג אחד ילמד ובאחר לא? אני מודה מראש לכל העונים!

tulchi

New member
הנה ההודעה של מזכירות עו"ס

לגבי הסגל שלא שובת: "סטודנטים יקרים, לאור שאלותיכם, אני מפרסמת רשימה של עמיתי ההוראה שאינם שובתים והשיעורים שלהם אמורים להתקיים כרגיל : ד'ר נאוה ארקין, ד'ר ריבי אפרת, ד'ר לאה אונגר, גב' עירית איזנברג, גב' סופי בנימין, גב' טלי בוסתנאי, ד'ר ארנון בר-און, גב' ענת בן-אלי, ד'ר דבורית גלעד, ד'ר רודינא ג'ראיסי , גב' תמר דרויש, ד'ר סמיר זועבי,ד'ר תרצה יואלס, מר צבי יעקובי, מר אלי ירום, ד'ר יעל כספי, ד'ר חנה לאופר, ד'ר ויקטור מוין, ד'ר אמנון מיכאל, גב' אירית סולטמן, ד'ר ליאת פסח, ד'ר דנה צחר-רובין, מר דני קורן, עו'ס יצחק רוזנר, גב' בברלי רובין, גב' מיכל שלו, ד'ר רונית שלזינגר, גב' ורד נשער-גולן, ד'ר חגית תורג'מן, גב' אושרת שוורצמן, ד'ר אוסנת ארבל, ד'ר סמדר דולב, גב' שירי שמיר-צמח". כנראה שקרו אור-חן כן שובתת.

amitk80

New member
תשאלי במזכירות החוג

הם ידעו לענות לך אבל קחי בחשבון שהם עשוים להטעות. למשל אתמול אמרו לי בחוג לסטטיסטיקה שנויה גלאי לא מלמדת את הקורס מודלים סטיסטים א' אלא ארתור צ'רגייב ואמרו לכולם להגיע היום לשיעור ב 12:15 עד 15:45. מה הסתבר, כל הסטודנטים של השיעור (לא הרבה) הגיעו ומרצים בדרך כלל מגיעים מעט לפני התחלת השיעור ומסתבר שהוא לא הגיע כלל. חיכינו עד 12:30 ואז אחרי שהתקשרנו לחוג מסתבר שאמרו לנו שאין שיעור. מה שהיה הכי מעצבן הוא שהתקשרו ב 10:00 בבוקר לחוג לברר האם יש שיעור ואמרו שיש שיעור. קיצר החוג לסטטיסטיקה לא טוב במיוחד בכל נושא התיאומים ומה שהולך סביבו וזאת פשוט חוצפה ובושה. למה לטרטר סטודנטים שגרים רחוק. מילא אני גר יחסית קרוב ואני יכול לחזור הביתה, אבל מה עם כל הסטודנטים שמגיעים מאיזור הצפון והכפרים? עמית

tulchi

New member
אבל כבר העלתי את ההודעה של החוג

ושם יש תשובה לשאלה שנשאלה

טלי1983

New member
ראיתי את הרשימה הזאת, השאלה היא איך יתכן

שבחוג אחד היא מלמדת (תקשורת) ובאחר לא (עו"ס). בכל מקרה, להתקשר למזכירות זאת לא אופציה, כי הייתי אמורה לצאת ללימודים עוד לפני שהמזכירות נפתחת (ורק בערב ראיתי שהיא סגל זוטר בחוג לתקשורת ונלחצתי מזה טיפה). התקשרתי אתמול בלילה לנציג של עו"ס שאמר לי בודאות שקרן אור חן בכירה אצלם ובתקשורת היא סגל זוטר. לא טיפה מאבד מהאפקטיביות של המחאה על השכר שלה, אם היא מלמדת בחוג מסוים ובאחר לא? בכל אופן, תודה לכל מי שטרח וענה...

למעלה