מישהו יודע אם...

rotemami

New member
מישהו יודע אם...

יש פורום לפינק?!?! כי אין ברשימת הפורומים ... אבל גם את הפורום של אבריל לא כתוב... ויש לה פורום... אז מישהו שמע על פורום לפינק?!

rotemami

New member
אני בת.. וחבל שאין...

אין לי עצבים להיות מנהלת פורום... אני מקווה שיפתח בקרוב אני יודעת שיש לה הרבה מעריצים...

eranmc

New member
אני מחזק את דברי ידידי אמיתי

וקורא לכולם לפתוח פורומים של זמרים בתפוז! אני מקווה שיהיו אנשים שבאמת מעונינים ובעלי עניין. הנה רשימת פורומים שאשמח שיפתחו: NSYNC - בגלל הדואט של מראיה וג´סטין
סלין דיון!!! (זה בתהליך אני חושב) וויטני יוסטון, נלי פורטודו, אלישיה קייז (AKA עליזה מפתחות), י, דסטיניס צ´יילד, ג´ורג´ מייקל, מרי ג´י בליי, כרטיסנה אגילרה עווד כמה....

AndreaCorr ©

New member
......./images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif .... ../images/Emo168.gif

אתה חושב שלא ניסיתי?!
עם המון רצון ויכולת ומוטיבציה להשקיע, אני ומירי (mprb) ניסינו להקים פורום...ו....כלום!!! תפוז........גרררר

AndreaCorr ©

New member
..... ../images/Emo26.gif ../images/Emo168.gif

אני בת 14 וחצי, היא בת 22 רצינו לפתוח פורום לקורס... (THE CORRS) היו לנו 3 ממליצות (מנהלות!!!) ולא יודעת מה הבעיה שלהם!

mprb

New member
נכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!|

זה ממש לא יפה!!! יש הרבה מעריצים של הקרוס ואין להם איפה לדבר. אני לא יודעת למה תפוז לא אישרו לנו ת´פורום

eranmc

New member
אממ מוזר

כנראה לא ניסחתם את המכתב נכון או שהוא לא נשלח. תשלחו שוב

mprb

New member
זה נשלח והגיע

כי שרון קיבלה תשובה (ואני לא
) התשובה שהיא קבלה: (וזה ציטוט מדוייק) שלום רב, בשלב זה אנו בודקים מועמדים קודמים. תודה על פנייתך מה זה אומר??? ולמה הם לא חזרו גם אלי???

eranmc

New member
אהההההה טוב אז יש לזה הסבר

שיש כמה אנשים מתודדים... לא בוחרים אף אחד חחח עצוב
תכתבי מכתב לאפרת [email protected] או שתתקשרי למשרד... תראו נוכחות

mprb

New member
שרון

מה את אומרת נכתוב לאפרת מכתב??? שווה לנסות לא?! תודיעי לי מה דעתך וננסח מכתב ביחד

AndreaCorr ©

New member
מצידי סבבה!! ../images/Emo168.gif

(חחח....סליחה שאני עונה רק עכשיו פשוט רק עכשיו שמתי לב להודעה שלך!
) אני ממש רוצה לפתוח את הפורום הזההה וכל יום נפתחים פורומים חדשים אז רק תגידי מתי וננסח יחד! מתאים?

למעלה