מישהו יודע את הדרך?

50fuck

New member
מישהו יודע את הדרך?

שאני תןפס את שלושת האגדיים ברובי?

Houndour

New member
אני לא יודע ../images/Emo79.gif

את הדרך שאתה תופס אותם, ספר לי מה היא? אתה עושה את זה בדרך מיוחדת?
אה ואל תפתח הודעה חדשה על כל שאלה קטנה. זה לא מעודד את האנשים לענות.

CibiHeart92

New member
אני יודעת אל זה מה זה מסובך

כאילו יש לי דרך שהוצאתי פעם מאיזה אתר, אבל היא אף פעם לא עבדה לי... נו טוב האמת אף פעם לא ניסיתי זה נורא מסובך
אז ככה, צריך לתפוס שני פוקימונים קודם, הראשון הוא ווילורד, פשוט תתפוס ווילמר ותביא אותו לרמה 40. והשני הוא רליקאנת', אותו מאוד קשה לתפוס אבל אפשרי בצלילה מתחת למים של העיר סוטופוליס (לא יודעת בדיוק איזה עיר אבל איכשהו...) אחרי שתתפוס את שניהם שם את ווילורד אחרון ברשימה שלך ואת רליקאנת' ראשון, ועל תשכח שיהיה איתך ברשימה פוקימון שיודע DIG עכשיו, לך לדרך 134. הדרך עם מבוך הזרמים, הפעם במקום לנסות להגיע לצד השני תנסה להגיע לאמצע, שם יש מקום לצלילה, תצלול ותלך לפי הנקודות (??) עד שתמצא מקום אחר שאפשר לעלות לפני המים, יש שם מערה, תקרא את ההוראות (ושוב, ???) ואחרי זה השתמש בדיג, תגיע לחדר שבדיוק נפתח. תקרא את ההוראות ששם, ואז תתחיל רעידת אדמה מוזרה, עכשיו תצא מהמערה ולך לדרך 111 לסופות החול, לך לשם, פעמיים ימינה ופעמים למטה, ותפגוש את רג'ירוק הרובוט האגדי של האבן. לגבי השאר, אין לי מידע כרגע....

CibiHeart92

New member
אה לא! הוא קילל את רמי קון!?!??!?!

*תולה אותו ממטוס וטסה מעל שדה הפשפשים של איילי*

Houndour

New member
אה אופיר אל תבזבזי את ../images/Emo79.gif

העצבים שלך עליו.. חחחחחחח אני בטוח שילדי בית הספר היסודי לא זכו להנות מנוכחותו מעולם ושמים לב לזה בתפיסה הקשה.. חוץ מזה, אומו זו לא קללה! זה אפילו לא מלה... XD

CibiHeart92

New member
חיחיחי

האמת שבשבילי גם הומו זו לא מילה ^^ חוצמיזה עם יקראו לך הומו זה יהיה מחמאה, כי זה אומר שאתה בישי -^.^-

Houndour

New member
אל תגידי לי שגם את הצטרפת ../images/Emo79.gif

לקנוניה של סנסיי ומון.. O.O

אופיר...

1.את יודעת שהחתימה משנה את כל ההודעות שיהיו והיו? אז למה לעשות הודעה ריקה לבדיקה? 2. לחלק האחרון של החתימה... אני לא מאמין.

CibiHeart92

New member
על תאמין

הוא היה בקומונה שלו ואני הקדשתי לו ציור וזה מה שהוא אמר לי! על תאמין, מצידי...לא שזה ישנה את זה הוא עדיין אמר לי ^^

livnatkris

New member
מישהו בבקשה יכול להגיד לי ../images/Emo29.gif

מי זה לעזאזל סנסיי?

Houndour

New member
אהמ ../images/Emo79.gif

זה לא לעזזל סנסיי, זה רק סנסיי! אני מבקש כבוד אליה!! היא סנסיי מעולה, ואילו רק בגלל העובדה שמסיבה לא ברורה היא שובתת כל ימות השנה ^_^

5 0 6

New member
*מושך בכתפיים*מערכת החינוך?

הוא אמר שהיא שובתת רוב ימות השנה...

למעלה