מישהו יודע באיזה אתרים אפשר להמר על UFC? ניסיתי כמה אבל נראה שהם חסומים לישראל.
F fatut7 New member 18/4/12 #1 מישהו יודע באיזה אתרים אפשר להמר על UFC? ניסיתי כמה אבל נראה שהם חסומים לישראל.
ז זקס11 New member 18/4/12 #2 תנסה כרטיס אשראי לא ישראלי לדעתי, הם חסומים לכרטיסי אשראי ישראלים. ודרך אגב, על מי אתה כלכך לחוץ להמר?
תנסה כרטיס אשראי לא ישראלי לדעתי, הם חסומים לכרטיסי אשראי ישראלים. ודרך אגב, על מי אתה כלכך לחוץ להמר?
U udi102 New member 18/4/12 #6 נראה לי שפדות מושפע מהפריימטיים צריך לזכור תמיד שלאוונס אין סנטר ,ואם סטרייקר כמו מאצידה ושוגון אכלו קשש אז מה יקרה לאוונס . דבר נוסף שאני חושב הוא שאוונס לא יצליח לשם את גונס על הגב יותר מפעם פעמיים בכל הקרב . גונס יסיים אותו בסיבוב השלישי או הרביעי ואני חותם על זה
נראה לי שפדות מושפע מהפריימטיים צריך לזכור תמיד שלאוונס אין סנטר ,ואם סטרייקר כמו מאצידה ושוגון אכלו קשש אז מה יקרה לאוונס . דבר נוסף שאני חושב הוא שאוונס לא יצליח לשם את גונס על הגב יותר מפעם פעמיים בכל הקרב . גונס יסיים אותו בסיבוב השלישי או הרביעי ואני חותם על זה
U udi102 New member 19/4/12 #22 חרם על הכסף פדות ... אל תגיד לא שמעתי לא ידעתי ! תשמור אותו לקרב של סילבה נגד סונן זה ההימור הכי קל שיכול להיות ,סילבה ינצח בקלילות !!!
חרם על הכסף פדות ... אל תגיד לא שמעתי לא ידעתי ! תשמור אותו לקרב של סילבה נגד סונן זה ההימור הכי קל שיכול להיות ,סילבה ינצח בקלילות !!!
Y yair_bar New member מנהל 18/4/12 #7 כל פעם שאני חושב שלאוונס יש סיכוי אני נזכר בפנים שלו אחרי שהוא אכל KO ממאצ'ידה ואני נרגע
A AmitNHB New member 18/4/12 #8 מציע לך להמתין עד לשקילה. כאשר תראה את ההבדל בינהם, אתה תתחרט. אם לא, לפחות תוכל לקבל יחס טוב יותר על ההימור כי הרבה אחרים יתחרטו.
מציע לך להמתין עד לשקילה. כאשר תראה את ההבדל בינהם, אתה תתחרט. אם לא, לפחות תוכל לקבל יחס טוב יותר על ההימור כי הרבה אחרים יתחרטו.
F fatut7 New member 19/4/12 #16 לא בטוח, אני לא אהמר ואכתוב בטור במעריב שגונס יקרע אותו. ככה אני לא מפסיד, או שאבנס מנצח ואני המאושר באדם או שהמנחוס שלי נשבר. זה WIN WIN מבחינתי. אין לי סבלנות להתעסק בארנקים וירטואליים..
לא בטוח, אני לא אהמר ואכתוב בטור במעריב שגונס יקרע אותו. ככה אני לא מפסיד, או שאבנס מנצח ואני המאושר באדם או שהמנחוס שלי נשבר. זה WIN WIN מבחינתי. אין לי סבלנות להתעסק בארנקים וירטואליים..
D danielmo1 New member 19/4/12 #10 סביר שלא יהיה ניתן להמר איתו אלא אם כן הכסף יופקד בפייפאל ואז בכל מקרה יצטרך למשוך את הכסף בארה"ב או במדינה שתומכת, בישראל הוא לא יוכל למשוך אלא אם משהו השתנה ואז אני נכנס גם כן
סביר שלא יהיה ניתן להמר איתו אלא אם כן הכסף יופקד בפייפאל ואז בכל מקרה יצטרך למשוך את הכסף בארה"ב או במדינה שתומכת, בישראל הוא לא יוכל למשוך אלא אם משהו השתנה ואז אני נכנס גם כן
Y yair_bar New member מנהל 19/4/12 #11 לזכרוני אישתו אינה ישראלית ומכאן שהוא יכול לעשות שימוש בחשבון הבנק ממדינת המקור שלה, במידה והוא עדיין פעיל.
לזכרוני אישתו אינה ישראלית ומכאן שהוא יכול לעשות שימוש בחשבון הבנק ממדינת המקור שלה, במידה והוא עדיין פעיל.
Y yair_bar New member מנהל 19/4/12 #19 אני מניח שאתה לובש את המכנסיים בבית אם היא מתנגדת, אני מניח שזה תופס גם לגבי השימוש בכרטיס האשראי שלך. לא?
אני מניח שאתה לובש את המכנסיים בבית אם היא מתנגדת, אני מניח שזה תופס גם לגבי השימוש בכרטיס האשראי שלך. לא?
Y yair_bar New member מנהל 19/4/12 #21 תרשה לי לסכם - הבעיה היא באיסור פוליגמיה לפחות באופן חוקי... זה היה פתרון מושלם להרבה מאד בעיות בקשרים זוגיים ולבטח היה מפחית מתחים ומוריד את שיעור הגירושים בצורה ניכרת. @ירדן, אני צוחק. לא התכוונתי
תרשה לי לסכם - הבעיה היא באיסור פוליגמיה לפחות באופן חוקי... זה היה פתרון מושלם להרבה מאד בעיות בקשרים זוגיים ולבטח היה מפחית מתחים ומוריד את שיעור הגירושים בצורה ניכרת. @ירדן, אני צוחק. לא התכוונתי