מישהו יודע באיזה תאריך התאר"ן השנה?

Anusha

New member
ו...

...אתם יודעים מתי יהיה האט"ן/נט"ן? יומטוב:]]

lilo4

New member
זה עובד ככה:

בגלל שמחלקים את כל הארץ לשני מחזורים, באותו שבוע יש קורס תאר"ן וקורס אט"ן/נט"ן. ואז חלק מהאזורים נמצאים בשבוע הראשון בתאר"ן ושאר האזוריןם באט"ן ואז מתחלפים- בשבוע השני האזורים שהיו באט"ן הולכים לתאר"ן ואלה שהיו בתאר"ן הולכים לאט"ן

ilovebarbie

New member
ומתי התאר"ן ב' ?

עכשיו לפי מה שהבנתי יש שני מועדים של קורסים, ובמועד 1 חצי עושים תאר"ן וחצי אט"ן, ובמועד השני מתחלפים, אני צודק ? ואיפה עושים את הקורס ? תודה

tani101

New member
אז לגבי האיזורים

במחזור א' משתתפים :נגב לכיש ירושלים ואיילון..(לפעמים גם שרון תלוי כמה חניכים יהיו במחזור א' בקורס האחרון היה מפוצץ) במחזור ב': כל שאר האזורים קורס מסייעי נט"ן עובד במקביל לתאר"ן...אבל...הוא כולל את אזורים נגב לכיש וירושלים בלבד במחזור א'...יש פעמים שלא מתקיים מחזור ב' בכלל כמו בקורס האחרון שכלל 50 חניכים מהאזורים המוזכרים ו2 מאזור שרון :) מקווה שעזרתי....ובאמת מי שחושב לצאת שלא יחשוב פעמיים שווה כל אגורה :)

tapuach

New member
הבעיה זה לא האגורות ...

(או יותר מאות השקלים, אבל לא נורא ... ) אני אמור להתגייס יומיים אחרי סיום קורס תאר"ן, ובכל זאת אני מקווה ללכת למועד א, שכולל את האזור שלי.

עידן כץ

New member
תשמע/י...

אני אישית מבטיח לך...השנה יש יציאה נכבדת מאזור שרון...או לפחות מחדרה...לא יודע לגבי נתניה

Dumpty

New member
קורס מדריכים:

התאריכים הם מיום ראשון 30 ליולי (ה' באב) ועד יום שישי 11 באוגוסט (יז באב) זה למיטב ידיעתי.

Dumpty

New member
האמת שבירושלים זה יותר משו כמו

ארבעה שבועות הכנה אבל מילא......

למעלה