נצל"ש- עידכון לכל המעוניין../images/Emo70.gif- ארוך
לא יוצא לי לכתוב פה הרבה. כי אין לי הרבה זמן בבית, אבל תהיו בטוחים שאני לפחות קוראת ה-כ-ל
משתדלת לענות כשיש זמן והעיניים לא נעצמות
אז מה עבר עליי מאז סיום הטירונות
ביום האחרון כשכולם קיבלו את השיבוצים אני קיבלתי צו הצבה באיזו שהיא מפקדת כוח אדם מוכרת מאוד (בט"ש).. אמרו לי להיות שם ב10 בבוקר (עד עוד הייתי תמימה.. חשבתי שאם אומרים 10, זה יהיה עשר) רק כדי להיכנס לקצינת מיון חיכיתי שם 4 שעות עם כל מיני חיילים בשלבי שירות שונים שחיכו גם הם לקצינה. בסה"כ זה לא היה כ-ז-ה נורא חוץ מזה שפשוט בסופו של יום הפכתי לסיגריה מהלכת על שתיים
(ש-ו-נ-א-ת סיגריות, ועוד יותר את הלא מתחשבים שמאחוריהן
). לאחר 4 שעות, נכנסתי לקצינה והיא מלאה איתי טופס זהה לכל שאר הטפסים שמלאתי עד עכשיו בצבא. וסיכמה את השיחה בזה שהיא צריכה לבדוק אם מאשרים לי דחיית שירות עד הקורס (למרות שאני, אישית, העדפתי שהפז"מ ימשיך לדפוק) או שאני יסופח לבה"ד 10 כ"ממתינה" עד הקורס. היא אמרה לי " אני מקווה שתהיה לי תשובה עד יום ראשון בבוקר, תחזרי ב10 ונראה.." סבבה- חזרתי יום ראשון, ואחרי המתנה של לא פחות מ5 שעות (וזה אחרי שאחרתי בכוונה בשעה..) קיבלתי צו סיפוח לבה"ד 10. הגעתי לבה"ד והם אמרו לי שהאישור מהרופא האזרחי שלי לא מספיק להם כהוכחה לכך שאני יכולה לעשות את הקורס, אלא, הם צריכים אישור של הועדה רפואית של הקורסים (אישור שקיבלתי כבר לפני לפחות 4 חודשים, והוא אמור היה להיות בתיק האישי שלי, ועל אחת כמה וכמה אצל הקצין קורסים של בה"S 10 שרק עברו הוא האישור הזה הונפק מהלכתחילה
בקיצור, הק. קורסים של הבהד ביקש שאתקשר לתא מתנדבים ואבקש שראש תא מתנדבים (בט"ש הזה ממש מעצבן
) תשלח לו את האישור למייל. התקשרתי ודווקא באותו יום היא לא הייתה בכלל בתא מנדבים עצמו, אמרו לי שהיא תחזור ב15:00 (השעה הייתה 10 בבוקר), הק. קורסים הורה לי לחכות בחוץ עד שראש תא מתנדבים תגיע ב15:00 "לכי תעשי סיבוב תחזרי ב-15:00". לקח לי בדיוק דקה לנשום אוויר לצנן את המוח ולהבין שאני לא מחכה פה עוד דקה נוספת
במזל באותו יום אמא נתנה לי את האוטו, אז נסעתי לתא מתנדבים וחיכיתי שם עד שראש התא נכנסה לה בצעדים נמרצים בטוחה שאחרי כמה שעות אינטנסיביות, עכשיו היא יכולה לצאת לאכול צהריים ולהתרווח
ואז, אני נפלתי עליה (אם את קוראת את זה,___, מצטערת.. ושוב- תודה
, היא עשתה כמה טלפונים בשבילי לכל העולם ואישתו. חיכיתי עוד קצת שהרופאה שעובדת איתה תחזור מהפסקת הצהריים שלה ואז היא הוציאה לי את האישור. משם, אחרי שראש התא קיבלה צעקות מק. הקורסים של בהד 10 ש"אמרתי לחיילת לחכות בחוץ..
" (הוא באמת חשב ש
אני אשב בחיבוק ידיים ואחכה
אם הייתי מחכה, עד עכשיו לא היה לי אישור ביד...), נסעתי עם האישור בידי חזרה לבהד, ונחשו מי לא היה בחדרו למרות שהוא ידע שאני מגיעה
הק. קורסים. איזה מזל יש לו שיש לו מש"ק כזה חמוד, מבין ומקצועי שקיבל את האישור שלי, עשה לי ראיון, נתן לי למלא 3 טפסים שחוץ מהפונט שבהם הם כתובים, אני נשבעת
, זהים לחלוטין
חפיף... ואז עשיתי טופס טיולים נכנס (סוף סוף
) ונגמר היום. היום הקדמתי בשעה אבל חפיף ישבתי במשרד של המ. ת"ש שכבר אתמול גילתי שהיא בת של חברים של משפחה- היה נחמד
הכרתי כמה בנות שממתינות יחד איתי לקורס, בבהד- הן ממש חמודות
חוץ מאיתנו שאר הבנות סיימו טירונות של 10 ימים בבה"ד לאחרונה ועכשיו גם הן ממתינות רק שהיום הן יצאו לסיור באיזה מוזיאון צה"ל, כך שכל מה שאנחנו עשינו היום היה לארגן להן אוכל לארוחת צוהריים ולסוע להביא להן את זה
אומנם כבר ב16:00 הייתי בבית, אבל אני נשבעת שאם אני הייתי אחראית על האירגון כולנו (כולל אלה ביננו שגרות בצפון) היו ב13:00 כבר בבית
חפיף.. יצא טוב. כי בסה"כ יצא לי להכיר היום חלק מהבנות מהקורס. בעצם ראיתי את כולם. אבל היינו שלוש אוט סיידריות על 69 בנות מגובשות, ככה שהיה קשה לדבר עם כולם.. אבל בגדול נראה לי שרובן מחומר טוב
כל החששות שלי שהקורס יהיה מורכב מפקצות, דיי שקטו.. סליחה שזה היה כל כך ארוך.. סתם, צורך לשתף, אתם לא חייבים לקרוא
יוּני