מישהו יודע באיזו גירסה של השיר

handlessman

New member
מישהו יודע באיזו גירסה של השיר

"יהיה טוב" (חוץ מביצוע עם הפילהרמוניה של לונדון מ-99') דויד שר את הבית של "עוד נלמד לחיות ביחד בין חורשות עצי זיתים..."? זה לא מופיע בהופעה החיה שבאלבום "המיטב" ולא בגירסה הראשונה שבאלבום "דויד ברוזה"... אני לא בטוח בזה כל-כך, אבל אולי מכיוון שזה הבית הכי אופטימי בשיר, יש מצב שהוא הוסיף אותו מאוחר יותר?? אני חייב שיהיה ברשותי את הגירסה המסוימת הזאת עד יום שבת הבא, אפילו אם זה כרוך בקניית אלבום.

glitter8

New member
אכן זה בית חדש

ולמיטב ידיעתי הוא מופיע רק במיטב לעכשיו

handlessman

New member
קצת מעצבן

פשוט אני צריך את זה לאיזו עבודה מסכמת בתנ"ך שאני מכין (על אחרית הימים למי שרוצה לדעת, תקשרו לבד)... דווקא הייתי לוקח את החלק הזה, אבל הבעיה זה שהפילהרמוניה חוזרת אחרי כל שורה שלו... לא שזה לא יפה, אבל זה לא מתאים, אני צריך קטע קצר וקולע... אז אני אאלץ להסתפק ב"עוד נגור זאב עם כבש, ונמר ירבץ עם גדי"...?

glitter8

New member
תגיד למורה שלך....

שתלך להופעה שלו ותעזוב אתכם בשקט... גם אני מורה ואני לא נותנת שיעורים מעצבנים

handlessman

New member
זה לא שיעורים, זה עבודה מסכמת להגשה

והקטע עם השיר זה בחירה שלי... הרעיון זה עבודה יצירתית, ואני באמת רוצה להיות יצרתי... אני משלב קטעים מתוך השיר יחד עם דיבור, יש לי תוכנה לעריכת קבצי אודיו שבה אני יכול לקחת קובץ, לחתוך מתוכו חלקים, להשמיע מס' דברים בו זמנית... קיצר משהו מקצועי... אז מה שאני אעשה אולי אני אחתוך את רק את החלקים שדויד שר ולא את החלקים שהפילהרמוניה חוזרת אחריו... למרות שבכל שורה חדשה שלו שומעים עדיין את ההד של השירה של הפילהרמוניה, אבל עדיין, גם זה משהו... למה את מורה?

glitter8

New member
לשאלתך...

אני מורה לקולנוע ואנימציה כך שאני מתחברת לעבודת העריכה...עבודת נמלים יישר כח ובהצלחה!

handlessman

New member
יאפ מסכים איתך בהחלט

עכשיו אני מבין למה אמרת שאת לא נותנת שיעורים מעצבנים - איזה שיעורים כבר אפשר לתת? הכינו סרט ביתי והגישו לי בשבוע הבא... טוב נו, מה אני יודע, אני לא בשום מגמת תקשורת...

glitter8

New member
בהחלט אפשר...

למשל: סכמו את מהפכת הסאונד, תוצאותיה, בעיותיה, כיצד שינתה את פני הקולנוע... הגל החדש באירופה, סכמו, ציינו סרטים מרכזיים, במאים מרכזיים וכו' תרומתו של צ'פלין לקולנוע ולהסטוריה... וכולי... אבל זה שאלות שנורא כיף לחקור אותן לעומק...!!

handlessman

New member
טוב...

ונחזור ל"יהיה טוב" - הצלחתי לחתוך, אבל הבעיה זה ששומעים עדיין קצת את ההד מהליווי של הפילהרמוניה (חפיף) אבל מה הכי מעצבן זה שאם אני לוקח נגיד את "עוד נלמד לחיות ביחד, שחתכתי, ושם אחריו את "בין חורשות עצי זיתים" שגם חתכתי, אז אין ביניהם הפסקה, ואם אני עושה הפרש זמן כלשהו ביניהם אז זה שקט מוחלט וזה מעיק, ואם אני רוצה שיהיה משהו ברקע אז זה תחילת הליווי שאחרי "עוד נלמד לחיות ביחד", ואז הוא נקטע באמצע... קיצר תסבוכת שלמה

למעלה