מישהו יודע במקרה מאיזה חומר עשויה הבובה הזו:

michaelangello

New member
מישהו יודע במקרה מאיזה חומר עשויה הבובה הזו:

לחצו לקישור תמונה האם זה fleece? אם כן, יש לך מושג מאיפה אני יכול להשיג/לקנות בד בכמה גוונים שונים מהסוג הזה? תודה!

בקשר לבד

דרך תמונה אי אפשר לדעת בדיוק צריך להרגיש אבל אני חושב שזה פליז דק- אפשר להשיג בנחלת בנימין אם אני לא תוהה המחיר 20 ש"ח למטר.

רועי צודק....

באמת קשה להבחין אך תוכל להשתמש או בפליז דק או בקטיפה דקה נמתחת. שבת שלום דבי

michaelangello

New member
גם לי זה נראה באמת כמו פליס...

ניתן להשיג את זה במקומות נוספים חוץ מנחלת בנימין? אגב, בד פליס ניתן גם להדביק עם דבק חם, לא חייבים לתפור, אני צודק? ותודה לשניככם על העזרה הרבה!

בעיקרון כן אבל...

אני לא משתמש בדבק חם כי אני לא הכי סומך עליו אבל אפשר בדבק מגע. אם את\ה צריך\ה את אותו החוזק של דבק המגע רק בצבע שקוף תשתמש\י בדבק E600 ואם את\ה ממש לא מסתדר עם דבקים או הריח שלהם אין דרך אחרת אלה לתפור ביד או במכונה.

michaelangello

New member
יש באמת הבדל מהותי בין השניים?

או ששניהם יכולים לעעששות את העבודה?

ooommmr

New member
לדעתי זה פליז או פרווה מאוד דקה שאותה אפשר ל

בנחלת בנימין היא נקראת לדעתי "סופט טאץ'"

מסכימה עם כל המומחים שלפני ואוסיף רק שלהדביק

פליס הכי עדיף בדבק "גוטרמן" לבד. הוא אמנם הכי יקר אך טוב לעין ערוך מכל מתחריו (UHU, E6000, MEGABOND 101, FABRIC MOD PODGE, EXOTICA, דבק חם וכל השאר). הוא גם לא עובר לצד השני ולא מכתים וגם מדביק הרבה יותר חזק ומדוייק. בהחלט יכול להחליף תפר.

רועי ,דבק גוטרמן הוא מעולה לבדים בלבד!

אני כתופרת משתמשת בו להדבקות שונות על הבד. גוטרמן נראה כמו שפורפרת דבק מגע הוא נוזלי ושקוף ומסריח......
המחיר כפול 4 - בסביבות 17 ש"ח. לדעתי הכי כדאי למרוח שכבה דקה של דבק מגע [על הספוג]לחכות דקה כדי שלא יווצרו כתמי דבק על הבד ולהדביק. לאחר מכן לתפור תפר דק בחוט ומחט. במידה ולא רוצים לתפור,אני מחזקת את דברי תפוז קפוא...... מורחים גוטרמן שהוא ה
להדבקת בד אל בד. יום נעים דבי

למעלה