מישהו יודע במקרה עם אילו....

נמני

New member
מישהו יודע במקרה עם אילו....

מטוסים אל-על טסה להודו? תודה מראש עדי

אל על להודו

כן. אני חושב שרק פעם או פעמיים בשבוע. אשתי היתה דיילת אויר וטסה לשם כמה פעמים

נמני

New member
פשוט חשבתי שמטוסים......

אילו אינם יכולים להגיע לטווחים אילו. הייתי בטוח שמטוסי 747 או 777 יטוסו להודו.

767

אמנם קיימים מספר דגמים של 767, החל מ 200- ועד 400- . גם הדגם ה"קטן" הוא בעל טווח של 7 שעות טיסה. הדגמים ארוכי הטווח יטוסו כ 13 שעות. בשנים עברו ביצעתי את ניו יורק - איסטנבול עם 767 כשגרה. 10 שעות מזרחה ו 11 שעות מערבה. נתב"ג לבומביי - כ 6 שעות, בגלל סיבות פוליטיות, קיים הצורך לטוס מסביב למדינות ערב, באיזורים בין לאומיים. בבוא השלום, גם אל על תוכל לבצע את הטיסה ב 5 שעות, דרך תחום האויר של ערב הסעודית ושאר נסיכויות המפרץ. מייק..

eli eagle

New member
מייק, נדמה לי אפילו ש TWA...

טסו או טסים לארץ מניו-יורק לנתב"ג ב 767. נדמה לי אפילו שהחל מה-767 יש אישור לטיסות טרנס אטלנטיות עם מטוסי 2 מנועים. תקן אותי אם אני טועה מייק.

deutsch

New member
אני יודע בודאות ש...

AIR CANADA טסות 767 DIRECT הלוך ושוב מטורונטו לכאן.

צחי נבו

New member
טסתי איתם בטיסה הזו ../images/Emo127.gif

המטוס הוא מדגם ER, השירות טוב לרבות דיילת ישראלית !

צחי נבו

New member
מבחינת Air Canada - כן

גם אלעל עושה נחיתת ביניים בטורוטו (תדלוק) בדרך ללוס-אנג´לס. לא בטוח אם המטוס שעושה את הקו הזה 767 או 777... אגב, למיטב ידיעתי הטיסה יוצאת אחת ליומיים, מדובר בלמעלה מ- 30 שעות טיסה תוך 48 שעות... המטוסים הללו מבלים את רוב זמנם באוויר !

deutsch

New member
אל על גם....

בעונות החלשות אל על גם טסה טראנס אטלנטיות לניו יורק ב-767 וגם ב-757. בעיקר טיסות טרנזית מאירופה.

deutsch

New member
בדרך כלל...

בדרך כלל אל על טסה למזרח עם 747-200 לבנקוק 777 אבל לעיתים גם עם הקטנים יותר 767-757.

yuval yelin

New member
טיסה ב-767 מישראל.

אל על טסה לעיתים עם 767 לבנגקוק. כמו כן לעיתים לארה"ב (אני חושב שרק לניו ארק). בכל מקרה יש לאל על 767-200ER. איר קנדה טסה לטורנטו ב-767-300ER. היתה תקופה ש-TWA טסה לניו יורק עם 767. רק קוריוז: במרץ 2001 עם הגעת מטוס ה-777 הראשון הודיעה אל על שהחל מיוני אתה שנה (2001) הטיסות לארה"ב, לונדון ובנגקוק תהיינה במטוסים חדישים בלבד (777 או 747-400). כמובן שעם הירידה בנפח התעופה, אל על עברה גם למטוסי 767.

נמני

New member
אז יש יותר סיכוי...

שאני אטוס להודו עם אל על ב767 או ב777?

deutsch

New member
אם אתה כל כך רוצה לדעת...

השאר נא פרטים ואני אגיד לך בידיוק על מה אתה הולך לטוס.

למעלה