מישהו יודע בעל פה את המילים

Her Circulation

New member
מישהו יודע בעל פה את המילים

לשיר - "הרימו ידיים קצב ברגליים" של אייל גולן ? או איפה אני יכול למצוא באינטרנט ? אני מעריץ שרוף. תודה

mirikel

New member
נו באמת... דיי כבר../images/Emo46.gif

הפורום הזה כבר מתחיל לשעמם אותי...

my BEND

New member
אם אנחנו בעניין שאלות לא קשורות..

איך עושים לינק להודעה ? ומי בדיוק אמור להמליץ עליי כמנהל פורום? ואילו כישורים שלי אמורים להתאים לעבודה הזאת.. והכי חשוב-תומי אתה מקבל כסף על מסירותך לעבודה? :) חברו את כל הנ"ל ותבינו באיזה טופס של הפורומים נתקעתי...

Her Circulation

New member
כסף ? רק תלונות

מירי במחזור אגב לא אייל גולן - אתניקס, ויש לי כבר את המילים

my BEND

New member
אז אתה כאן רק בשביל לסבול?!

נו טוב,עוד שאלות לא קשורות איפה שי-לי וניצן?

truelovewaits

New member
שום סייבר, תומי תפסיק לדבר שטויות

אני וניצן חיות באושר ביחד....כל אחת בביתה. בלי סקס פרוע דרך האנטרנט. אבל ממתי אתה מכיר אותנו ?
כאילו.....דברנו פעם? סליחה שאני לא זוכרת...התקפי סינליות, אני מזדקנת מסתבר
בקיצור....אני באה לבדוק מה שלום הפורום כמעט כל יום או יומיים אבל לרוב אין לי מה לכתוב....אז...כן. וניצן בטח בודקת מה הולך פה גם, פעם בשלושה ימים או משהו כזה. מה שלומך?

my BEND

New member
denial,denial...

את יודעת שבאמת את כמו הזקנים שואלת את אותם שאלות כל פעם.. כי שאלת אותי את אותה שאלה פעם .. אז כן דיברנו פעם ויש לי אותך ברשימה (אני חושב) ואין לי מושג ממתי אני מכיר אותך,בערך מהתקופה של יציאת אמניז´אק ככה...וזה לא שלרוב אין לך מה לכתוב ..את לא כתבת כבר משהו כמו 3 דפים(איזה שוק אה?) נ.ב. עם ניצן יותר התווכחתי מדיברתי ככל שאני זוכר...

truelovewaits

New member
אממ

את רוב מה שכתבת לא הבנתי, אפילו נסיתי לפענח את זה עם תומי, לא הלך. ניצן עכשיו פה אצלי ישנה לה בשלווה. אני לעומתה ישנתי נורא, אני בטוחה שזאת אשמתה איכשהו
. בקיצור, אני פה.

mirikel

New member
תומי תומי תומי

u have her circulation to deal with pls leave mine to myself

mirikel

New member
אני חשבתי לתומי ש...

התכוונת אליה אבל בעקרון כל מה שרציתי להגיד זה שתעזוב אותי בשקט. אין לי כח לשטויות

my BEND

New member
אגב תומי..גם לגברים יש מחזור..

רק בלי החלק המגעיל.

למעלה