מישהו יודע האם IRIVER

danezeq

Member
מישהו יודע האם IRIVER

מזהה בחיבור ישיר את המצלמה CANON S1? תודה.

danezeq

Member
IRIVER לא תומך אם כך בשום מצלמה

של קאנון? נשמע ממש תמוה, מה גם שמישהו מהפורום כאן אמר בעבר שהוא הצליח לחבר IRIVER לCANON POWERSHOT A85 ומה בעניין קורא כרטיסים? רק עד 32 מגה? גם זה נשמע לא הגיוני.

stardust19

New member
ישנה הגבלה בסדרה של H3XX

של קורא כרטיסים ושל המצלמות הקיימו גם בגלל החומרה וגם בגלל שיקולים פנימיים של החברה עצמה. אם תהיה מספיק היענות לתמיכה ביותר מצלמות אולי נוכל לארגן פה עצומה ונםה לחבר ארקדיה או בנדא מגנטקיס שהם ירחיבו את התמיכה של המצלמות במכשיר.

יאיר B

New member
איפה כתוב 32 מגה בית?

בנוגע למצלמה: אם המצלמה היא PNP אז היא צריכה להיות מזוהה. PNP = כאשר מחברים את המצלמה למחשב בו מותקנת חלונות XP, חלונות תזהה במיידית את המצלמה ככונן נוסף (ללא התקנת שום דרייבר). אם צריך דרייבר זה לא PNP והאיריבר לא תוכל לזהות אותו. קורא כרטיסים פשוט לא צריך דרייבר ויזוהה ע"י המכשיר. קח בחשבון שההעברה תהיה יותר איטית כי הממשק הוא מסוג USB1.1.

...

כתוב 32 מ"ב באתר אייריבר, לא יודע עד כמה זה נכון.. לגבי קוראי כרטיסים, צריך שהקורא יקרא רק סוג אחד של כרטיס, כי ממה ששמעתי קוראי הכרטיסים לא עובדים, מומלץ לבדוק בחנות לפני הקנייה.

יאיר B

New member
אז איריבר טועים, זה לא נכון (לגבי

ה-32MB). אבל לא בדקתי בעצמי באתר שלהם. תוכל לראות את הסקירה שאנגר עשה ל-H320. הוא חיבר נגן דיסקשיח אחר אליו (שמכיל מן הסתם יותר מ-32MB) והנגן זוהה. כמו כן הוא חיבר DOK (ומהתמונת מסך של האיריבר ניתן לראות בוודאות של-DOK יש יותר מ-32MB). בנודע לקורא כרטיס - לא יודע על זה. אבל קשה למצוא היום קורא כרטיס. אני יודע שהיום הם באים בכפולות של 6....

///

אני יודע לגבי ה-32: "כתוב 32 מ"ב באתר אייריבר, לא יודע עד כמה זה נכון.." ובנוגע לקורא כרטיס אני שמעתי על הרבה שלא פעל להם קורא כרטיסים, אבל על חלק שכן פעל להם, בכל מקרה לבדוק לפני הקנייה..

gt-master

New member
אני חיברתי MUVO TX FM 512

ל H320 והעברתי שירים בלי בעיות (אמנם לאט).

stardust19

New member
ההגבלה של 32MB נועדה בכדי לא להעמיס

על המערכת של הנגן היות וה USB HOST הוא בתקן USB 1.1 . אמנם ניתן לחבר גם דיסק קשיח בחיבור USB שתומך בתקן PnP אבל זה לא מומלץ. בקשר למצלמות- לא כל מצלמה, על אף שהיא תומכת בתקן PnP , מתאימה למכשיר. מנסיון ישנה בעיה בחיבור מצלמות מחברת CANNON בסדרת POWERSHOT וגם חברות אחרות שתומכות בתקן PICBRIGDE. אני עדיין מנסה להבין למה- אם מישהו יודע את הסיבה אני אשמח לשמוע

danezeq

Member
מהב שהבנתי מכל ההודעות האלה

הוא שאף אחד לא יודע כלום. כול ההדעות סותרות זו את זו. בקיצור - לחבר לCANON S1 לאייריבר זה בלתי אפשרי. איזו אכזבה

stardust19

New member
אם הייית קצת יותר מתעמק בתוכן

ההודעות עצמן היית מבין שאין סתירה של אף הודעה אלא רק השלמות להודעות שקודמות להודעה מסוימת. אנחנו גם לא מתיימרים, לפחות אני בכל אופן, לפרסם שאנחנו גאוני הדור ויודעים הכל- אם אתה מבין יותר מאיתנו אתה מוזמן לשתף את הידע שלך פה היות ופורום זה פתוח לכל ונועד לעזור לאנשים שלא מבינים או שנתקלו בבעיה מסוימת.

...

עד כמה שידוע לי כל הקנונים לא יפעלו כי הם דורשים דרייבר..(הם לא?!) ועצה שלי תלך לפורום של ארקדיה: iriver.arcadia.co.il חפש שם לינק לפורום, הם יותר מנוסים בהעברות עם H300..

danezeq

Member
וקורא כרטיסים של CF

עם זה אייריבר מסתתדר? או שיש הגבלה שלנפח כרטיסים?

כמו שאמרתי יש כל מיני טענות

פנה לפורום של ארקדיה שם יש להם יותר נסיון, ובדוק את הקורא כרטיסים בחנות..

למעלה