מישהו יודע היכן ניתן להשיג ביוגרפיה מתומצתת של טולקין(עדיף באנגלית.)?
מ מיתר נדיר New member 8/4/02 #2 ארר, באינטרנט? טוב, נו, הינה קח. למרות שבאמת, לא היה יותר פשוט להריץ חיפוש בעצמך?
A alond New member 8/4/02 #3 למה להריץ לבד כשיש אנשים כמוך ../images/Emo13.gif אבל אני מבין את זה. לפעמים אין לי מושג מה אני מחפש ואיך זה יראה. אגב, מזל טוב על יומולדת 89. ועוד לעבוד במחשבים? איזה יופי!!! כן ירבו!!
למה להריץ לבד כשיש אנשים כמוך ../images/Emo13.gif אבל אני מבין את זה. לפעמים אין לי מושג מה אני מחפש ואיך זה יראה. אגב, מזל טוב על יומולדת 89. ועוד לעבוד במחשבים? איזה יופי!!! כן ירבו!!
מ מיתר נדיר New member 8/4/02 #5 הו, תודה, תודה ../images/Emo13.gif ושמת לב שהפורום השני שלי זה אומנויות לחימה? גם שם אני הכי זקנה
מ מיתר נדיר New member 9/4/02 #8 גם עם הגיל האמיתי שלי מוזר שאני גולשת. וקוראת מד"ב. ומשחקת משחקי תפקידים.
מ מיתר נדיר New member 10/4/02 #12 דלית, אתה מכולם יודע בדיוק למה אני מתכוונת כשאני אומרת שאני מוזרה יותר ממה שיכולים לחשוד אנשים שפגשו אותי רק באינטרנט. ועוד לפני שתכחיש, אל תשכח שבפורום זה יש לך המוניטין של מי שטועה תמיד
דלית, אתה מכולם יודע בדיוק למה אני מתכוונת כשאני אומרת שאני מוזרה יותר ממה שיכולים לחשוד אנשים שפגשו אותי רק באינטרנט. ועוד לפני שתכחיש, אל תשכח שבפורום זה יש לך המוניטין של מי שטועה תמיד
B Boojie New member 10/4/02 #13 לא מוניטין, סתם מסכת השמצות פרועות מצד אחת מהמנהלות. (אז מה אם זה גם נכון...)
ד דלית - delete New member 11/4/02 #15 LOL מזל שיש לי מחר מבחן על הבוקר, אחרת הייתי עלול להשאר עם החיוך חצי יום...
S sphinx New member 8/4/02 #4 כן הרצתי חיפוש, והגעתי לביוגרפיה הזו, אבל אני צריכה ביוגרפיה יותר קצרה וכזו לא מצאתי. אבל תודה בכל זאת
כן הרצתי חיפוש, והגעתי לביוגרפיה הזו, אבל אני צריכה ביוגרפיה יותר קצרה וכזו לא מצאתי. אבל תודה בכל זאת