מישהו יודע היכן ניתן לקנות כסא גלגלים ממונע מתקפל?

yoelbeker

New member
תשאל בא.ש.

אם איני טועה, המפעל בארץ שמייצר כיסאות גלגלים וקלנועיות מייצר גם כסא ממונע מתקפל...שכחתי את שמו...

בדקתי בא.ש, אין אצלהם, בדקתי בעוד מס מקומות גם שם אין, מצאתי

חברה בסין (האמת חבר מצא לי) במחירים אטרקטיביים, ובכל זאת חשבתי שעדיף לקנות ארץ בשל האחריות וכו, לצערי לא ניתן. חבל

רק בזמן האחרון התעניינתי ,,יש מספר ספקים,,בחולון בצפון הארץ

במושב קידרון ,,לחפש בגוגל העלות כ-7000 ש"ח

ריטהלה

New member
אם אתה מחפש כסא ממונע מתקפל

אז נסה ברשע"ל כי בזמנו היה לי כזה של חברת אלבר שם הדגם E-FIX. לא רבים מיובאים לארץ. בזמנו כשקניתי את זה היתה חברה בשם גפים. כיום חלק מהעובדים עברו לחברת רשע"ל. עוד עיצה. תגולגל ותחפש מבין החברות המיבאות. יש גם אפשרות לרכוש מנוע ובטריה חיצונים המתלבשים על כסא רגיל.

גיגלתי בגוגל, דיברתי טלפונית עם מס חברות

אפילו בדקתי בזאפ. המחיר ההתחלתי הוא 12500 במשקל 60 ק"ג.
אני יכול להזמים מסין במחיר 7550 כול משלוח ומעמ, כסא מתקפל עם רגליות וגב חשמלי.
בדקתי גם את ה- E-MOTION שנמכר ע"י חברת AT מחירו בארץ מתחיל בסביבות ה-30000 ש"ח כשבאי ביי ניתן למצוא את הכי טוב במחיר עלות כולל משלוח 10000.
מדהים העלויות כאן בארץ וכיצד מנצלים את הנכים גם במכירת איבזור

קרייטיב

New member
השאלה אם זה כזה קל להז מין מחול כמו שאתה כותב

נגיד הזמנת כיסא מאיבי
לא צריך אישורים כל שהם משהו בדיקות
?
זה הרי לא כמו להזמין חולצ ה מסין או פלאפון
בדוק שזה באמת יצא לך זול ובלי הפתעות אחרי שזה ינחת בארץ

ריטהלה

New member
יש לקחת בחשבון מספר נתונים ועובדות

כסא ממונע מתקפל הוא עדיין לא קל מישקל. הדגם שהיה לי, והוא היה נפלא חרשתי איתו את כל ארה"ב, עדיין הוא הכי קל מביניהם משקלו היה 48 ק"ג. בגלל המנועים והסוללות. הרובוטים למיניהם לא מתאימים למישקל כזה. היחידי שהסכים לעשות מעשה היה גוטליב. בבני ברק. שעשה עבור אתי אברהמי ועבורי מעלון לגג הרכב בהתאמה אישית. נדמה לי שהיום, לצערי, גוטליב כבר לא קיימים והידרופיקס שלהם מעלון על הגג, מתאימים רק לכסאות ידניים קלי מישקל. אבל שווה לדבר איתם.
יתרונו של ה- E-FIX שבלחיצת כפתור קלה ניתן להפוך אותו לידני, ובלחיצת כפתור ניתן לפרק את הגלגלים הגדולים שהמנוע מורכב עליהם. כך שנכנס ללא בעיה לכל בגז'. מומלץ להציץ לאתר של ALBER. נתון אחר שכדאי להתחשב בו: שירות. מי שמייבא מחו"ל לא בטוח שימצא שירות תיקונים וחלפים. מציעה לבדוק את הדגמים שנמצאים בארץ וגם את אלה עם המנוע עזר הנשלף.

בדקתי את הנושא, יש לי חבר שיש לו כסא כזה כאן בארץ

משקלו של הכסא 40 ק"ג לערך, עלות המשלוח הוא 500 דולר כמו כן יש לשלם כאן בארץ מעמ ומיני אגרות שחרור ממכס, אותן משלמת חברת המשלוחים וכשהכסא מגיע הביתה נותנים להם צ'ק.
הרכבת הכסא היא באופן עצמאי, כמובן שרובו מגיע מורכב, חיבור יוניט ההפעלה עם הג'וי סטיק מורכבת לבד, הבטריה שעל פי בקשתו הוחלפה לליתיום ניתנת להסרה מהכסא והטענה ללא הכסא.

ריטהלה

New member
תיקון טעות

כתבתי שמתקין המעלונים על גג הרכב "גוטליב" כבר לא עובד. אני מתנצלת. ידידה טובה הסבה את תשומת ליבי שהם אכן חיים נושמים ועובדים עם כל הלב כמו שתמיד היו עושים. טלפונים 035700323.
יכולים להתאים מעלון לכסא ממונע מתקפל

ריטלה, אני לא צריך מעלון, אלא כסא ממונע מתקפל בלבד

בארץ המחירים מחירי רצח, באי ביי הרבה יותר זול ואצל הסינים עוד יותר

yoelbeker

New member
ערן, כאחד שהתעסק בעבר עם ייבוא מסין

אזהיר אותך. אכן הציוד שקונים מסין יש לו מספר רמות, הרמה שהישראלים בדרך כלל קונים היא הנמוכה ביותר בגלל המחיר.
לא תמיד אתה מקבל מה שאתה מזמין, והרבה פעמים תמצא אבנים בארגז שמגיע אליך....אממה...
יש חברות שבודקות אכן שמה שהזמנת אכן תקבל תמורת עוד כ 50$.+-
פנה לעמיל מכס בשם חנניה, מס' נייד 0505530396 תגיד לו שיואל שלח אותך, אתה תקנה בחו"ל והוא ידאג שמה שקנית אכן ייכנס למכולה ויותר מזה שתהיה בדיקת טיב.המשלוח ישוחרר מהמכס ויגיע אליך הביתה.....ועם הכל תרוויח אלפי דולרים.
אגב חנניה במועדון שלנו...(נכה פוליו, מכיר אותו מעבודה משותפת לא בגלל הנכות).

למעלה