מישהו יודע ויכול להגיד לי....

מישהו יודע ויכול להגיד לי....

מה נסגר עם מחר? גם במסרים זה סבבה.... אבל מה קורה?

yellow cheese

New member
**מתפרעת** ותיקן בלבד../images/Emo3.gif

התכנסות בין השעות 15.00-16.00 אני אישית אקח את הרגליים בשעה 17.00 כי בלי נדר אני בצום מחר. אז מי שרוצה, שיבוא, בכיף. 0524498122/ 0525871012 דברו איתי.

אני לא מזהה תיוזר...מי את?

אני מחר באיכילוב אז לא יודע מתי אתפנה...כניראה ב3 או 4
תיפגשו לפני.... מי שרוצה...אני אצתרף

InfectedM

New member
מוקדם לי... ../images/Emo4.gif

אני רק מגיע הביתה ב 17:00. עד שאצא יהיה לפחות 18:00. עד שאגיע כבר 18:40... ובטח כבר תתקפלו משם אחרי לא הרבה זמן. פעם אחרת

InnocenceLost

New member
מפגש פורום

אה לא סליחה, מפגש מצומצם של הפורום אה לא סליחה, מפגש של הקבוצה הותיקה והמגניבה של הפורום בקיצור אם את לא פה מלפני 3-5 שנים או יותר, את לא נחשבת בשבילם ואם את נמצאת פה בפורום בקביעות וכן מגיבה אז בכללל, לא רואים אותך ממטר כי ככה זה בפורום אביב גפן .

yellow cheese

New member
חחח בכלל לא היה מפגש.

העליתי רעיון ספונטני שהאנשים הותיקים של הפורום יפגשו, כי וואלה..כן, עברנו המון יחד. וכן, רציתי שיהיה משהו לזכר ימים. לא הלך, לא נורא
יהיה פעם הבאה.

Forever NemeSh

New member
למה.. היה מפגש סוף הדרך ../images/Emo9.gif של המנהלות

אני ושירלי העברנו אחה"צ כיפי בעזריאלי
שירלי אני אוהבת אותך!

:(

מה את נעלבת ככה? אל תקחי קשה..זה כולה פורום..זה לא שהפורום זה החים שלך (אני מקווה) וזה לא שהאנשים פה הם החברים הכי טובים שלך (אני מקווה) אז למה לקחת קשה? עזבי אותך...כולה פורום לא צריך לקחת את זה קשה....לא צריך להעלב מדברים כאלה...תעלבי רק מאנשים שאוהבים אותך ומעליבים, כי השאר לא שווים את זה ובטח שלא חבורה של אנשים שאת לא מכירה בכלל.

InnocenceLost

New member
להעלב?

אולי לא הבנת נכון אבל אני ממש לא נעלבתי דיברתי על עד כמה שהפורום שלנו כלכך כיפי ומגובש ופשוט נחמד לראות את ההודעות האלה כל יומיים : איפה כל האנשים הטובים ומה קרה לפורום...

אז יש לי חדשות בשבילך

הודעות כאלו היו פה מאז ומעולם.....כל שנה היו כאלו שעזבו והיו כאלו שהצתרפו, ואלו שעזבו לרוב זה כי חבריהם התמעטו פה...זה הכל.

InnocenceLost

New member
תראה..

היה או לא היה זה לא עושה את זה אחלה ברגע שיש כאלה הודעות (ואם אתה אומר שתמיד היו אז זה בכלל על הפנים) זה מראה משהו על הפורום וכן זה מעיק פה על אווירה כלשהי אז במקום שכל יומיים ישאלו : מה קרה לפורום ולאן הוא הדרדר , שיעשו עם זה משהו או שיחזרו לחור שממנו באו

היי,

אני לא רואה את זה כמפגש מצומצם של "הותיקים המגניבים", יותר ככמה חבר'ה שקובעים להיפגש - רובם אפילו לא כותבים בפורום כבר... [לפחות לא על בסיס קבוע] הסיבה שזה נעשה במסרים ולא על גבי הפורום היא כדי שיווצר מפגש אישי של אנשים שכבר מכירים אחד את השני מלפני, עובדה שמפגש פורום אחר לא יצא לפועל כבר המון המון זמן [או שאני טועה? אני לא תמיד עוקבת פה] בכל מקרה, תאמיני לי שאין פה אף אחד שממעיט בערכך כי את פה פחות מ3 שנים, ולא רואה אותך ממטר על סמך דבר כזה בלבד.. וחבל לי שככה אנחנו מוצגים. שיהיה לילה טוב.

למעלה