מישהו יודע יותר על הדירות הפתוחות?

מישהו יודע יותר על הדירות הפתוחות?

כלומר יש איזה פרוייקט של דירות פתוחות ותמורת פעילות בקהילה יש מגורים חינם ו-10,000 ש"ח. אני מניחה שזה לא בדיוק כמו פר"ח...

Josette

New member
פרוייקט "דירות פתוחות"

קודם כל, ההרשמה הסתיימה מזמן, אבל כמובן שאם תרצי תוכלי להירשם שנה הבאה. זהו פרוייקט של היחידה למעורבות חברתית, שבו את מקבלת דירה באיזושהי שכונה "לא משהו" בקרבת איזשהו מתנ"ס , את פטורה מהשכ"ד וכל החשבונות, וגם מקבלת מלגה של 10,000 בשנה. בדירה מספר חדרים, את בחדר עם עוד שותפה, סה"כ 2-3 חדרים בדירה אם אני זוכרת נכון. בתמורה את צריכה לתת 10 שעות שבועיות של התנדבות באותו מתנ"ס, ולהשתתף בכל מיני פעילויות, ימי עיון, הפעלות וכו'. כדי להתקבל לפרוייקט את צריכה למלא טופס, לעבור ראיון ודינמיקה קבוצתית של היחידה למעורבות. לרכזת קוראים ענת שטרמן, תוכלי ליצור איתה קשר בטלפון 054-7735761 הטלפון של היחידה למעורבות - 04-8240665 (דורית או מירב) - שם את יכולה להתעניין לגבי פרוייקטים נוספים. שיהייה בהצלחה!

תודה על התשובה :)

כנראה שאני בכל זאת אשאר במעונות.. בנוגע לפרוייקטים, שאלתי כי החוג שלי שלח אתמול את הטופס על הפרוייקט אז כנראה שעדיין נותרו מקומות. מה שכן, על פניו זב דווקא רעיון לא רע

Josette

New member
הלוואי...

אל תשכח להביא לי כדור חתום ע"י כל שחקני בארסה. או לפחות ע"י רונאלדיניו, אטו, מסי והנרי.

amitk80

New member
בואי יהיה כיף

מה עם תמונות מתוך האיצטדיון עצמו? ידעת שיש שם מוזיאון ועושים שם סיור בתוך חדרי ההלבשה? אני אנסה להביא לך משהו חמוד כזה. ברצלונה נראים טוב בתקופה האחרונה. נקווה שלא ישחקו מגעיל נגד אתלטיקו. עמית

למעלה