מישהו יודע כיצד מזמינים מאמאזון ?

hackerlazer

New member
מישהו יודע כיצד מזמינים מאמאזון ?

אני רוצה להזמין מספר ספרים על 3D STUDIO MAX 6 ועוד כל מיני... הבנתי שצריך כרטיס אשראי בינלאומי, אך כמה עולה המשלוח, תוך כמה זמן הוא מגיע, מה קורה במקרה ולא מגיע ? היכן אני רואה את כל הפרטים הללו ?

מיכאל ג

New member
תראה בתהליך ההזמנה

הכל כתוב שם. יש בחירה של כמה זמני משלוח, התשלום בהתאם ולפי כמות הפריטים. כל הפרטים ינתנו לך לפני שתצטרך לשלם ממש. אם המשלוח לא מגיע (מאוד מאוד נדיר) תקבל את הכסף בחזרה - אמזון מאוד אמינים בקטע הזה. בקיצור אין מה לפחד, הזמנתי כבר עשרות פריטים מחו"ל בשנים האחרונות.

hackerlazer

New member
לא לא לא נמאס לי.

כל כך הרבה פרטים בעמוד אחד. ואם אני לא רשום אז הוא לא מראה לי כמה יעלה לי איפה אני בודק פשוט כמה עולה משלוח לארץ אוףףףףף ... ???

TomerEp

New member
בואנה הזמנתי דברים מאמזון בכיתה י'

מה הבעיה שלך למצוא איך מזמינים משם.... משלוח בדר"כ עולה 15 דולר לישראל... זה ממש פשוט והמצחיקים האלה איכשהו זוכרים את האיי פי שלי או משהו, תמיד שאני נכנס אליהם לאתר, אפילו אחרי פורמט של המחשב הם אומרים לי welcome tomer.. וכל השטויות שלהם... קיצר ממש ידידותי פשוט תקרא הכל... אני לא יודע לגבי הכרטיס הבינלאומי אצלי זה פועל הם הויזה... ויזה של ילד בן 16 זה עבד אז לא יודע.. עכשיו שאני בן 21 יש לי ויזת חייל(למרות שהשתחררתי) וזה גם עובד, הזמנתי ספר לפני איזה חודשיים והוא הגיע תוך שבועיים... שירות מצויין יש להם... מקסימום תזמין מebay למרות ששם צריך גם להירשם לebay וגם לpaypal כדי לשלם.. בהצלחה.

eldarinn

New member
כל האינפורמציה תוצג לך

לרבות אפשרויות משלוח, טרם ביצוע הרכישה עצמה. אתה צריך להרשם, "לקנות" לסל הקניות ולבצע CHECK OUT. במהלך התהליך תבחר כתובת יעד ותכניס מספר כ. אשראי ושאר הפרטים הדרושים ולפני אישור ההזמנה תקבל אפשרויות משלוח ועלויות. טיפ - שווה לבדוק מדי פעם גם ב EBAY, דוקא ספרים יוצאים מאד זולים שם ויש גם יד שנייה. בהצלחה!

למעלה