מישהו יודע כמה זמן לוקח לגלגלים

יפעת*

New member
מישהו יודע כמה זמן לוקח לגלגלים

של מכונית להפוך שחוקים?
האם יכול להיות שמישהו החליף לי את הגלגלים במוסך?
נתקלתם בדברים כאלה?

אם תסעי 5 קילומטר ביום בנסיעה רגועה על כביש

ותשמרי על לחץ אויר נכון
אז יקח לך כ - 30 שנים עד שהם ישחקו

אם תנהגי בפראות על דרכים משובשות ולא תשמרי על לחץ אויר תקין אז.. כ6 - חודשים עד שתצטרכי להחליףאם תסעי באוטובוס לא תצטרכי להחליף אותם לעולם

אגב מי אמר לך שהצמיגים גמורים ? (נראה לי הפנצ'רמאכר שמנסה למאכר אותך)

אהה.. נזכרתי שבזמנו מקסי הטריכה את אבא שלה לעזוב את הפועלים והעבודה ולנסוע ישירות למוסך ביום שישי ( שהוא יום קצר ) רק בגלל שמישהו ברמזור הסב את תשומת לבה לכך שהאור קלאץ' מאחורה לא עובד חחחחחחח.....

כמה שאני צחקתי אותו יום חחח..

מצחיק מאוד

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וואווווווו הזכרת לי נשכחות!

יפעת*

New member
5 קילומטר ביום,

הייתי מוכרת את האוטו והולכת ברגל

אני אומרת שהצמיגים גמורים, הם פשוט סדוקים מאוד ויורד האויר במהירות לא הגיונית (טוב בצמיג אחד היה פאנצר, אבל מה עם כל השאר)

זה תלוי איזה צמיגים קנית

ואיך את מתחזקת אותם
בדרך כלל סדקים נוצרים כשהרכב עומד תקופות ארוכות בשמש ללא נסיעה

עבדו עלייך

אין תאריך תוקף לצמיג
אם את חונה בצל ושומרת על לחץ אויר תקין ופעם בשנה או שנתיים עושה כיוון פרונט ולא נוסעת בשטח ( ולא אוכלת צולנט )
תוכלי להמשיך עוד כמה שנים

אפשר גם לא לנהוג בכלל ואחרי חצי שנה צריך להחליף את הצמיג כי הוא התייבש בשמש וקיבל סדקים

אגב היה לי מורה בתיכון שהיה מגיע לבית הספר על טוסטוס
עד שיום אחד הדיסקית בגלגל החלה לחרוק בכל פעם שהוא לחץ ברקס ( חריקה שעושה צמרמורת )
מישהו שנמאס לו לשמוע את החריקות הציע לאותו מורה לשמן קצת את הברקסים כדי למנוע את הרעש וכך עשה וראה זה פלא הרעש הפסיק אך הטוסטוס לא רצה לעצור וכך אותו מורה עבר כמה רמזורים באדום וממש בנס נשאר בחיים

חחחח.... עכשיו שאני נזכר... הוא היה מורה מצחיק לאללה

supersonic777

New member
בדר"כ,רואים.גם אם את לא מבינה בזה כל כך...

הכי טוב זה ללכת לבדוק את הצמיגים.מה לעשות,לא תמצאי בענף הזה כל כך הרבה "צדיקים"...

למעלה