מישהו יודע כמה עולה הערוץ??
M Mrs Bloom New member 2/3/05 #3 ../images/Emo153.gif|חמוס| וואלה??? יאאאאאאאא!!! אז יש לנו כבר את חבילת הבידור זאת אומרת שאני לא צריכה לנדנד לאימא שתזמין אותו
../images/Emo153.gif|חמוס| וואלה??? יאאאאאאאא!!! אז יש לנו כבר את חבילת הבידור זאת אומרת שאני לא צריכה לנדנד לאימא שתזמין אותו
H HuGo Hell New member 3/3/05 #5 ../images/Emo45.gif../images/Emo1.gif חשבתי שאצטרך להתחיל להתקשר להוט ולהזמין, אבל כבר יש לי את הערוץ. מסתבר שכן יש לנו את חבילה הבידור D:
../images/Emo45.gif../images/Emo1.gif חשבתי שאצטרך להתחיל להתקשר להוט ולהזמין, אבל כבר יש לי את הערוץ. מסתבר שכן יש לנו את חבילה הבידור D:
D darklighter New member 3/3/05 #6 לאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif../images/Emo115.gif אני לא יכולה לראות היום את הפרק!!!!!!!1111 זה נגמר!!!!!!!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא....... אני צריכה לחכות אם וכאשר תצא עונה שלישית בארה"ב... איזה באסה
לאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif../images/Emo115.gif אני לא יכולה לראות היום את הפרק!!!!!!!1111 זה נגמר!!!!!!!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא....... אני צריכה לחכות אם וכאשר תצא עונה שלישית בארה"ב... איזה באסה
K kittycatbone New member 4/3/05 #10 איזה מזל יש לי...../images/Emo9.gif בבוקר של יום חמישי ככה הצלחתי סוף סוף לשכנע את אמא שלי לשלם על הערוץ הזה, ואז בדיוק בשביל הערב היה לי כבר את הערוץ ויכלתי לראות את זה!!!!!
איזה מזל יש לי...../images/Emo9.gif בבוקר של יום חמישי ככה הצלחתי סוף סוף לשכנע את אמא שלי לשלם על הערוץ הזה, ואז בדיוק בשביל הערב היה לי כבר את הערוץ ויכלתי לראות את זה!!!!!
ש שקדוש המותק New member 4/3/05 #7 תודה אבל אין לנו את חבילת הבידור... אז מישהו יודע כמה עולה הערוץ לחודש??