מישהו יודע כמה עולה פיתוח

חןשסק

New member
מישהו יודע כמה עולה פיתוח

של תמונה דיגיטלית אצל פוטו גדי? (אם אני לא טועה בשם, נו, החנות בשקם, ליד הפיצה...)... תודה חברל'ך

אני יודע ../images/Emo45.gif

אבל אני לא בטוח.
למיטב ידיעתי, פיתוח תמונה דיגיטלית בגודל רגיל (10X15) (דף מבריק או מאט) עולה שקל בודד PER תמונה. גודל 15X21 עולה 5 ש"ח לתמונה. אם מדפיסים מספר גדול של תמונות (אני לא יודע מה בדיוק הכמות המינימלית), יש הנחה כלשהי. תגיעי ותבררי. בכל מקרה, אין סיבה שפיתוח תמונה בודדה יעלה יותר משקל בודד.

just almog

New member
מנצל"שת[?]

הממ אני לא יודעת איך להסביר את זה בדיוק אז אני מקווה שתבינו ]; יש תמונות ממש מקרוב,כמו מדרכה מקרוב,בקבוק,דברים פשוטים כאלה אבל כשמקריבים את התמונה ממש זה כ"כ יפה אז רציתי לשאול אם אתם יודעים אם אפשר לעשות את ההקרבה הזאת בחנות צילום?]: [עם תמונה שאני אביא]. ואם מישו יודע,אז כמה זה יעלה לי בערך?]: אני רוצה גם קירוב וגם שתיהיה תמונה די גדולה,משו לתלות.. יומטוב.

Maorah

New member
אז כך....

יש כמה מצבים. אם התמונה היא תמונה רגילה מפילים אז צריך לסרוק ולהגדיל בתוכנה (פוטושופ למשל) אם היא כבר דיגיטאלית אז אותו הדבר ופשוט לא צריך לסרוק :) בתוכנה לעריכה אפשר להגדיל אבל זו לא הגדלה אמיתי (אופטית) אלה דיגיטלית ולכן מאבדים איכות. כך שתלוי באיזו איכות (מגהפיקסל) התמונה צולמה זה יהווה יחס ישיר לכמה שתוכלי להגדיל בלי לאבד הרבה איכות. חוץ מזה בשביל לצלם דברים כאלה כמו שצריך אז יש מצב במצלמה שנקרא מאקרו בד"כ הוא מסומן עם פרח כזה. זה מצב מיוחד שמסדר את הפוקוס כך שנוכל לצלם ממש מקרוב דברים... צריך קצת לשחק עם זה וללמוד את הפונקציה ואז אין צורך בהגדלה במחשב...

just almog

New member
זה נשמע מסובך מידי בשבילי :$$

אי אפשר לצלם תמונה ולתת להם להגדיל וכל זה? אני לא טובה בזה :| תודה על התשובה בכל מקרה

Maorah

New member
למה את לא מקשיבה?

לצלם רגיל ולתת להם להגדיל לך לא יתן תוצאה טובה... הם לא יכולים לשמור על האיכות בהגדלה כמו שאני בבית לא יכול הם עושים את זה באותה הדרך. מה שכן לצלם במאקרו זה נורא פשוט ויתן תוצאה הכי טובה. איזו מצלמה יש לך?

Maorah

New member
טוב פעם אחרונה....

אממ במצלמת פילים רגילה את לא יכולה לעשות את זה. אלא אם כן יש לך מצלמת רפלקס (הגדולות עם העדשות וכ"ד...) כי שם יש מצב מאקרו. בקיצור תעברי לדיגיטלית :)

cobainos

New member
אם הייתי רואה את זה בזמן

הייתי אומר לך לא ללכת לגנבים הרמאים

למעלה